Tosama probiotici za uspostavu mikrobiološke ravnoteže vaših intimnih područja

Svrbež, nadražaj, osjećaj peckanja, iscjedak neugodnog mirisa…Zvuči vam poznato? Žene često pate zbog poremećaja u vaginalnoj mikroflori i podložne su infekcijama kako što su bakterijska vaginoza i gljivična kandidijaza. Čimbenici koji najčešće uzrokuju vaginalnu neravnotežu (koja se najčešće prikazuje u smanjenom broju laktobacila) su: liječenje antibioticima, hormonske promjene (kontracepcija, trudnoća, menopauza,…),pretjerana, odnosno neodgovarajuće higijena, seksualna aktivnost, nošenje sintetičkog donjeg rublja i higijenskih uložaka od umjetnih materijala, često kupanje u bazenima, stres.

Isprobajte odličan proizvod s potpisom TOSAME uz pomoću kojeg možete na prirodan način povratiti ravnotežu i očuvati zdravu vaginu!

Ljudsko tijelo (usna i trbušna šupljina, crijeva, rodnica) je prirodno naseljeno s mikroorganizmima koji štite tijelo od uzročnika infekcija i bolesti. Te, za zdravlje korisne mikroorganizme, nazivamo probiotici. Ako ih tijelu dostavimo u dovoljnoj količini, pomažu održavati prirodnu tjelesnu obranu.

Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen®
U vrijeme menstruacije pH vrijednost u rodnici raste, što ima za posljedicu smanjenje broja laktobacila. Manja koncentracija laktobacila može dovesti do poremećaja ravnoteže u flori rodnice, što povećava mogućnost rasta patogenih mikroorganizama koji pak povećavaju vjerojatnost razvoja urogenitalnih (uroloških i ginekoloških) infekcija. Unosom laktobacila direktno u rodnicu moguće je na prirodan način uspostaviti i očuvati zdravu mikrofloru rodnice. Tamponi Natura Femina by ellen®sadrže probiotike koji su prirodno prisutni u zdravoj rodnici i tako korisni za čuvanje zdrave mikroflore. Tamponi s probioticima Natura Femina by ellen® djeluju u vrijeme menstruacije, kad zbog krvarenja nije moguća upotreba drugih sredstava.

Tamponi s probioticima Natura Feminabyellen®djeluju dvostruko:
1. PROBIOTIK: održava pH vrijednost u rodnici, štiti mikrofloru rodnice, smanjuje neugodnosti i simptome kao što su svrbež, nadražaj, povećan iscjedak, neugodan miris
2. TAMPON: pouzdana higijenska zaštita u vrijeme menstruacije.

Za koga?
Za djevojke i žene koje :
•  žele ublažiti simptome kao što su svrbež, osjećaj peckanja, iscjedak neugodnog mirisa
•  imaju ponavljajuće urogenitalne infekcije
•  žele uspostaviti, obnoviti ili zaštititi mikrofloru u rodnici,
•  se liječe antibioticima (zbog bilo koje infekcije).

Na raspolaganju u 3 veličine – odaberite onu koja najbolje odgovara jačini menstrualnog krvarenja

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS