Tražite li suknju u kojoj ćete izgledati mršavije? Evo koji model trebate!

Ljeto u gradu u fokus stavlja laganu odjeću koju najčešće nosimo uz ravnu i ugodnu obuću. Volite li suknje, odaberite modele u kojima ćete uvijek izgledati mršavije bez da nosite visoke potpetice. O kojem je modelu riječ? Naoko jednostavan kroj – suknja koja lijepo prati liniju tijela na prednjici ima detalj koji se preklapa i vezuje na boku stvarajući tako asimetriju u kojoj se gubi širina bedara, bokova ali i u naborima na prednjici gubi naglašen trbuščić. Ovaj model suknje može biti različite dužine – sve ovisi o tome koliko od linije nogu želite pokazati, a kako bi suknja dominirala vašim total lookom ovo su savjeti koje trebate:

  • Suknja mora biti u skladu s proporcijama tijela! Što to konkretno znači? Kako bi se izjednačio gornji i donji dio tijela suknja treba prekrivati sredinu između njihovog spoja. Tako će noge izgledati mršavije i duže, a trup kraći. Ovo usklađivanje će optički suziti i bedra i bokove.
  • Budući da ovaj model suknje stavlja u fokus kreativnost prednjice svi gornji dijelovi moraju biti uži te se nositi unutar ruba suknje. To isto vrijedi i za jaknice – nosite li ih neka su kratke.
  • Nosite li duži model suknje na preklop, nosite model koji ima dominantan rasporak na prednjici ili stražnjoj strani suknje. Čim se na dužini suknje otkrije dio nogu one će izgledati tanje i mršavije
  • Koliko modnih detalja kombinirati uz ovakve suknje? Minimizirajte ogrlice (posebno duge lance) a svoj total look začinite naušnicama i narukvicama.
Trenutno nema komentara

Comments are closed