Svemoguće Jadran čarape!

Imate li naglašen gornji i donji trbuščić, malo šire bokove, stražnjicu koja nije čvrsta i zaobljena ništa zato! Dok vježbe učine svoje (ako vježbate) potražite pomoć u Jadran čarapama koje imaju skrivene detalje koji savršeno djeluju na tijelo.

Koji su modeli hit?
FIGURE optički sužava liniju donjeg dijela tijela u potpunosti. Čak i za jedan konfekcijski broj. Pazite samo da kupite dovoljno velike kako bi svaki detalj iz hulahupki došao na pravo mjesto.

jadran-čarape-modnialmanah

SHAPE UP podiže stražnjicu, optički sužava struk (posebno je vidljiv efekt kod obješenog trbuha), oblikuje noge posebno bedra.

jadran-čarape-modnialmanah

PUSH UP su premium hulahupke Jadran čarapa od 20 dena koje izgledaju kao da ste odjenule najfinije hulahupke u boji kože i preko njih steznik. Ovaj model je idealan za sve žene koje imaju naglašen i malo obješen trbuščić, ali i one kojima nedostaje lijepog oblika stražnjice.

jadran-čarape-modnialmanah

ELASTIC classic je novitet u Jadran čarapama. U*Ova hulahupka ima samo 15 dena, a prilikom odijevanja magično prekriva nedostatke nogu kao što su širina koljena i nožnog zgloba dajući im efekt bosih nogu namazanih uljem.

jadran-čarape-modnialmanah

Iako su sve Jadran čarape trenutno zatvorene, dio Jadran asortimana možete kupiti u supermarketima i dm-u. Eto, ako kome treba…

Trenutno nema komentara

Comments are closed