CCC Gino Rossi – najbolji proljetni omjer cijene, kvalitete i trenda

Da je Poljska unatrag nekoliko godina postala jedna od vodećih europskih modnih sila svjedoči sve više uspješnih modnih brendova koji su pokorili nekad popularne modne brendove. Jedan od njih svakako je CCC, vodeći modni lanac s kvalitetnom obućom u kojoj uživaju sve generacije obitelji.

Posebno žene, koje se vole osloniti na nekoliko različitih modela obuće u jednoj sezoni, ali i imati svoj model koji nikad neće razočarati. Kao što su primjerice balerinke ili mekane tenisice. Za sve njih CCC u fokus stavlja nekoliko svojih brendova pružajući mogućnost odabira onoga što vam najviše odgovara. Za sve one koje dobro znaju da cipela i torbe moraju biti kožnate, a dizajn negdje između klasike i trenda CCC je u prošloj sezoni predstavio svoj premium brend Gino Rossi kojeg su podjednako zavoljele i žene i muškarci.

Gino Rossi proljeće je doživjelo svoj procvat u prekrasnim modelima salonki na visoku potpeticu, balerinki s manjom stabilnom petom, sandala stilizirane blok potpetice u kojima ćete moći svladati sve svoje dnevne obaveze. Uz svaki model cipela vezuju se i dnevne ali i svečane torbe od fone mekane kože s detaljima koji koketiraju s globalnim modnim trendovima. I da, iako većina ovih modela dolazi i u crnoj boji, mi u fokus stavljamo sve nijanse bombona i čokolade koje su obojale detalje ove sezone.

Trenutno nema komentara

Comments are closed