Sve je spremno za veliku Caffe Endurance amatersku utrku kartinga – prijavite se!

Zaljubljenici u karting utrke, vlasnici caffe barova, klubova i restorana konačno su došli na svoje. U sklopu Karting Arene Zagreb, u utorak 23.svibnja 2017. počinje amaterska karting liga – Caffe Endurance. Amaterska utrka Karting Arene Zagreb namijenjena je odmjeravanju vozačkih snaga timova pojedinog caffe bara, kluba ili restorana u kojoj pravo sudjelovanja imaju i osoblje i gosti, a jedini uvjet je da moraju nastupati pod imenom caffe bara kojeg predstavljaju. Svaki bar, klub ili restoran može prijaviti maksimalno 2 tima.

Uz veliku dozu adrenalina, brzine i natjecateljskog naboja timovima je zagarantirana vrhunska zabava i druženje. Utrke će se održavati utorkom u večernjim terminima, kako bi što više timova moglo sudjelovati i kako bi liga bila što kvalitetnija i konkurentnija. Caffe Endurance utrka je timsko natjecanje u kojem sudjeluje do 10 “racing” timova u svakoj pojedinoj utrci, a utrka može biti podijeljena u nekoliko grupa, ovisno o broju prijavljenih timova. Svaki tim sastoji se od 2 ili 3 vozača koje predvodi “kapetan” koji se u kvalifikacijskoj vožnji bori za što bolju startnu poziciju svojeg tima, te brine za cjelokupnu koordinaciju tima.

Nakon kvalifikacija kreće 60 minutna utrka u kojoj se prema unaprijed definiranom rasporedu izmjenjuju vozači unutar tima. Prijave timova moguće su isključivo na recepciji Karting Arene Zagreb, a tim se smatra prijavljenim kad uplati cjelokupni iznos kotizacije za utrku koja iznosi 450 kn za čitav tim. Na dan same utrke prijave su moguće najkasnije do 19 sati i to po cijeni od 500 kn po timu. Sve upite vezane za Caffe Endurance ligu i utrke možete saznati na: info@karting-arena.com ili putem brojeve telefona 01/ 778 75 34; 091/ 1925 377, a sve dodatne informacije i pravila mogu se pronaći na: www.karting-arena.com

Trenutno nema komentara

Comments are closed