Sutra na besplatnu yogu u Frankopanskoj 2a

Novo okupljalište svih zaljubljenika u trčanje, 42.2 Running Store u samom centru Zagreba, pruža 360° pristup koji uključuje cjelokupnu uslugu; vrhunski educirani prodavači koji su i sami trkači prvo će na traci skenirati vaš korak, dati vam korisne savjete i pomoći u odabiru odgovarajuće opreme. Porazgovarati će s vama o trčanju i kako u njemu uživati, izbjegavajući ozljede. Vrlo koristan i sve popularniji trend je svjetski novitet, koji je uveo i 42.2 Running Store – yoga za trkače.

Iako drevna vještina, yoga tek u današnje vrijeme postiže svoju planetarnu popularnost, a njezina primjena nikada nije bila raširenija. Tako je sve više zastupljena i u svakodnevnim treninzima vrhunskih sportaša, ponajviše maratonaca i ultramaratonaca, upravo iz razloga što, osim fizičke spreme, takvi ekstremni sportovi zahtjevaju posebnu mentalnu i duhovnu stabilnost.

Kako su yoga i trčanje kao korisni i preporučljivi kombinirani sportovi prepoznati i kod nas, 42.2 Running Store svakog četvrtka ujutro, od 8:00 do 9:00 sati, organizira besplatno vježbanje yoge.

Instruktor Govind Puri, kineziolog i višestruki Ironman, yogom se bavi više od 30 godina, a u Frankopanskoj 2a predstavlja svoje viđenje yoge kao dopune sportskom treningu, kako bi sportski ciljevi bili ostvareni lakše, brže i sa što manje eventualnih povreda. Dobrodošli su svi zainteresirani polaznici, uz prethodnu potvrdu dolaska na 42.2 Running Store Facebook stranici.

Foto: Sarah Dombre

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS