Traper s porukama

Traperice su i ovog proljeća sve samo ne klasične. Poderane su, nijansirane ili ukrašene sličicama i vezom. U trgovinama je ponuda zaista super, no za one kreativne evo i dnevnog izazova…

Posebno ukoliko ste ovih dana napravile veeeeeliko spremanje ormara i iz njega ‘izvukle’ (pra)stare traper komade koji su u vama probudili lijepa sjećanja! Traperice koje ste nosili prije poroda (a opet u njih stanete), jakna koja je obilježila vaše lude izlaske prije udaje, stari traper šos koji je bio prvi ozbiljni komad kojeg ste kupile? Retro look je ponovo jako šik, a u ponudama trgovina veliki izbor detalja koje lako možete i sami dodati na odjevne predmete koje ćete nositi.

Što morate znati o ukrašavanju odjeće?
• Pazite da ukrase dodajete tako da oni ne pojačavaju volumen tijela. Posebno budite oprezne s ukrašavanjem nogavica hlača. Stavite li ‘sličice’ na srednji dio nogavice nećete proširiti bokove.
• Koliko ukrasa staviti? Možete koliko želite, samo pazite da uvijek stavljate detalje istog stila.
• Kako poderati traper? Kako biste mogle kontrolirati poderane detalje koristite se žiletom s kojim je taj rad najprecizniji. Izbjegavajte deranje trapera kako ne biste pretjerale.

Trenutno nema komentara

Comments are closed