Sudbonosno ‘DA’ u eNVy room vjenčanici

Planirate li ove godine reći sudbonosno ‘DA’, vjerujemo da s nestrpljenjem očekujete novu kolekciju domaćeg eNVy room-a. Pa drage naše buduće mladenke uživajte…

Nova bridal kolekcija nudi mnogo noviteta. Dizajneri su predstavili nove varijante just married ležernih modela, te modele koji su podložni transformaciji za mladenke koje žele drugačiju, modernu varijantu vjenčane haljine koja skidanjem raskošne suknje od tila postaje elegantni kombinezon. Izbor čipke i kolorita također je osvježenje za eNVy room koji se u novoj kolekciji fokusirao na modele u nude nijansama, no, ono što će se svidjeti svim njihovim obožavateljicama je mogućnost da svoj custom made model dobiju u ivory ili bijeloj boji. Osim romantičnih i elegantnih haljina, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević za mladenke su pripremili cijeli niz modela među kojima mogu birati kombinacije za svoj poseban dan. Tu su kompleti, t-shirtevi, suknje raznih dužina i kombinezoni koji su postali njihov zaštitni znak, ne samo na red carpet izdanjima nego, sve češće, i na vjenčanjima.

Znate li? Otvoren je novi eNVy room showroom , a kolekcije se u eNVy room showroomu mogu pogledati uz prethodnu rezervaciju termina na broj telefona 099 2322 939.

Modele iz nove kolekcije vjenčanica nosile su manekenke modne agencije Talia model, a za bridal makeup bila je zadužena Sanja Agić, dok se za prekrasne frizure pobrinula Draška Topić uz asistenciju Danijele Cigrovski.

Trenutno nema komentara

Comments are closed