Stigao LG Styler – ormar budućnosti!

Osvježite odjeću u udobnosti vlastitog doma te eliminirajte više od 99,9 posto klica i bakterija

Ako ste se ikada pitali kako bi mogli izgledati ormari budućnosti – odgovor dolazi iz kompanije LG Electronics. Zbog užurbanog načina života sve više raste potreba za rješenjima za njegu odjeće koja su praktična te koja korisnicima omogućavaju svjež izgled za bilo koju prigodu. Sve to nude LG-evi unapređeni modeli revolucionarnog sustava za njegu odjeće Styler. Modeli Styler ThinQ i Styler Mirrored Glass Door imaju jedinstvene značajke koje pružaju ugodnije korisničko iskustvo te čuvaju odjeću čišćom i elegantnijom.

Modelom Styler ThinQ moguće je osvježiti i dezinficirati odjeću te upravljati glasovnim naredbama, dok je model Styler Mirrored Glass Door uz sve navedeno, osmišljen i da maksimalno poveća funkcionalnost u domu. Ovi uređaji također imaju funkciju sporog sušenja odjeće koja je preosjetljiva za sušilicu ili je vlažna jer ste zaboravili kišobran i pokisnuli ste. Bitno je svakako spomenuti kako imaju opciju odvlaživanja prostorije, ali mogu i dezinficirati dječje plišane igračke, zagrijavati dekice, dječju odjeću prije nošenja ili jakne.

Oba modela imaju iznimne performanse i naprednu tehnologiju. Također, posjeduju značajku TrueSteam™ uz pomoć koje održavaju odjeću čistom, svakodnevno eliminirajući više od 99,9 posto klica i bakterija. Za uklanjanje blagih nabora i neugodnih mirisa tu je pomična vješalica, dok funkcija Pants Crease Care eliminira jače i neželjene nabore na hlačama (poput onih na koljenima) i formira crte na hlačama od odijela. Tu je i značajka Gentle Dry, zahvaljujući kojoj LG Styler brže i nježnije suši osjetljive tkanine.

S ugrađenom LG-evom platformom za umjetnu inteligenciju ThinQ, Styler ThinQ omogućava veću kontrolu putem glasovnih naredbi. LG Styler Mirrored Glass Door svojim se elegantnim dizajnom, funkcionalnošću i učinkovitošću uklapa u svaki dom. Ovaj lijepo dizajnirani proizvod ima praktična zrcalna vrata koja nadopunjuju bilo koji namještaj, a uz to jednako dobro održava i čisti odjeću kao i model Styler ThinQ.

„LG je ponosan što prednjači u razvoju sustava za njegu odjeće, a najbolji primjer su modeli Styler, opremljeni naprednim tehnologijama koje je prvi razvio upravo LG“, rekao je Tomislav Antolović, voditelj ključnih kupaca u segmentu kućanskih aparata u LG-u Hrvatska. „LG će i dalje unapređivati korisničko iskustvo i isporučivati cjelovita rješenja s novim značajkama i tehnologijama.“

Jedinstveni uređaj LG Styler odnedavno je dostupan i na hrvatskom tržištu i to ekskluzivno u Sancta Domenici. Za više informacija molimo vas da posjetite web stranicu https://www.lg.com/hr.

Trenutno nema komentara

Comments are closed