Vrijeme je za prekrivanje nesavršenosti! Evo novih Max Factor pudera koji predstavljaju drugu kožu!

Iako još mnogi od nas hvataju zrake sunca, s tendencijom produljivanja ljepote preplanule puti, s hladnijim jesenskim danima put gubi ljetni sjaj, pa je vrijeme za prekrivanjem nesavršenosti. Jedan od najpopularnijih pudera kojeg često koriste i profesionalne šminkerice je onaj s potpisom Max Factor-a koji slovi kao druga koža. Naravno odaberete li ga tako da savršeno pristaje vašoj boji puti i njezinom pod tonu.

Budući da su i u Max Factor jesensku kolekciju stigli noviteti, kao biste lakše odabrale ono što će vam savršeno prekriti nedostatke na licu naučite definirati svoj intenzitet kože birajući nakon toga puder u boji i pod tonu koji će u dodiru s vašom kožom biti nevidljiv.

Koji je intenzitet vaše kože?
HLADNA, ružičasti pod ton- Brzo izgorite na plaži ako ste zaboravili nanijeti kremu za sunčanje, oči su vam zelene ili svijetlosmeđe, srebrni nakit vam više odgovara od zlata, a vene su vam plavo-ljubičaste. Prilikom odabira pudera, birajte neutralne ili ružičaste nijanse.

NEUTRALNA žile na vašem unutarnjem zapešću kombinacija su i plavo-ljubičaste ili plavo-zelene boje, pristaje vam i srebrni i zlatni nakit, obično nosite neutralnu odjeću, a oči su vam smećkaste. Pri odabiru baznog pudera birajte neutralne nijanse bez žutog pod tona.

TOPLA nakit je zlatni, vrlo brzo preplanete na suncu, oči su crne, smeđe, plave ili sive, vene izgledaju plavo-zeleno i radije nosite zemljane tonove. Pri odabiru baznog pudera, obratite pažnju na one koji imaju žutim pod ton ili pod ton u boji breskve.

Novitet s kojim počnite jesensko prekrivanje!
Oprostite se od podočnjaka, mrlja i pigmentacije korektorom Facefinity all day koji usavršava kožu u svakoj nesavršenosti!

Trenutno nema komentara

Comments are closed