Najuspješniji hrvatski dječji brend Lunilou u bajkovitoj eco friendly kampanji za klince osjetljive kože

Ekološka održivost je nit vodilja u svemu šta stvaraju sestre Ivana i Izabel, začetnice ovog divnog brenda koji već petu godinu zaredom uspješno objedinjuje udobnost i stilsku prepoznatljivost u jedinstveni Lunilou.

“Lunilou je od samih početaka držao jednu posebnu priču, kako u dizajnu tako i u kvaliteti. Svaka kolekcija i svaka kampanja rezultat je istraživanja i pomnog odabira materijala kako bi svojim malim i velikim klijentima pružili točno ono što zaslužuju, udobnost i kvalitetu bez kompromisa.“ objasnila je suvlasnica Ivana Čirjak.

Nova kolekcija za jesen/zimu donosi modele majica, tajica, trenirki i košulja za djevojčice i dječake. Svi komadi izrađeni su od od 100% organskog pamuka i muslina pa pružaju iznimno ugodan osjećaj nošenja te nesputanost koja je u igri naših mališana jedna od najvažnijih značajki. Ova, najkonkretnija do sada, kolekcija je napravila još jedan korak prema pravome eco friendly brendu i poslovanju u vidu dizajna, tkanina i ručnih dorada za koje vjerujemo da će se izrazito svidjeti svim ljubiteljima lunilou dizajna. Jesenska kampanja snimljena je u čarobnom ambijentu kuće u samom centru Zagreba koja je poslužila kao idealna kulisa za razigrane male modele koji su novoj lunilou kampanji dali dašak dječje radosti i radoznalosti.

“Najkvalitetnijij 100% organski pamuk jedini je materijal u kojem možemo zamisliti bezbrižnu i najudobniju jesen za naše najmanje. Upravo zato smo izabrali taj materijal za gotovo sve proizvode iz naše najnovije kolekcije. Kao i u svakoj kolekciji do sad održivost nam je bila glavna misija i vizija te su naši komadi s razlogom u neutralnim bojama bez previše uzoraka kako bi olakšali nasljeđivanje odjeće s generacije na generaciju. Upravo kvalitetom materijala možemo garantirati dugovječnost naših proizvoda koji i nakon mnogobrojnih pranja ostaju isti kao novi.“ rekla je Izabel Kovačić.

Gdje kupiti?
Kolekcija je već dostupna na lunilou stranici, a uskoro će se moći vidjeti u novom lunilou showroomu u samom centru Zagreba. Više informacija se može potražiti na web stranici lunilou.hr ili službenoj Facebook i Instagram stranici lunilou.

Trenutno nema komentara

Comments are closed