Nakon craft piva, stiže i craft sladoled!

Kada govorimo o slatkome, sladoled je slastica koju svi obožavamo i koju jedemo kroz sva godišnja doba. Čini se kako sladoled otapa sve probleme u trenu…

Kako bi pružili potpuno novo iskustvo kad je sladoled u pitanju, Torterie Macaron i Konzum udružili su snage i na tržište lansirali kutijice s ručno rađenim sladoledom originalnih okusa.

Po čemu je ovaj sladoled toliko poseban? Torterie Macaron sladoled prepoznat je kroz kvalitetu sirovina i visokim standardom proizvodnje slijedeći originalnu talijansku recepturu. Na tržištu je dostupno ovih šest okusa – pistacija, ferrerito, lješnjak, jagoda, jogurt šumsko voće, snickerito! Torterie Macaron mliječni sladoled je takozvani talijanski gelato, koji je prepoznatljiv po svojoj kremoznosti i punoći okusa, a voćni sladoledi su bez laktoze.

gastro-craft-sladoled-torterie-macaron-konzum-modnialmanah

U jednom slatkom pakiranju nalazi se 400 ml ručno rađenog sladoleda proizvedenog u Hrvatskoj, a trenutno ga možete kupiti po promotivnoj cijeni od 29,99 kn po pakiranju.

Što još trebate znati? Osim Torterie Macaron sladoleda u Konzum škrinjama, možete ga pronaći i u Torterie vitrinama u shopping centru Point, Centar Cvjetni, City Centar one East, City Centar one West, Arena Centar, Avenue Mall i u Shopping Centru Supernova u Zadru.

Foto: Spinaker Graphics i John Pavlish

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS