Sezona kupanja počinje, kako kombinirati kupaći kostim?

Sezona kupanja i sunčanja počinje, pa planirate li vikend bijeg uz morsku obalu ili se spremate iskoristiti stari godišnji odmor vrijeme je za novi kupaći kostim. Onaj koji će pokazati vašu liniju tijela, stil koji će obilježiti ovo ljeto ali i koji će se lako kombinirati s ostalim komadima iz sve popularnijeg plažnog programa.

Evo nekoliko savjeta kako kombinirati kupaći kostim. Inspiraciju je aktualna Yamamay kolekcija u kojoj dominiraju odlični krojevi kupaćih kostima za sve oblike građe tijela ali i odlično dizajnirani komadi koje ćete samo ‘prebaciti’ preko kupaćih kostima i nastaviti uživati uz morsku obalu i kad zađe sunce.

Znate li kako kombinirati kupaći kostim?
Kupate li se u jednodijelnom kupaćem kostimu uz njega kombinirajte donje dijelove. Kratke hlačice, suknje na preklop, pareo koji se po potrebi može zavezati u suknju samo su neki primjeri.

yamamay-kupanje-badić-fashion-modnialmanah

Stilizirana, predimenzionirana jakna strogih linija koja se lako preklopi preko kupaćeg kostima pretvarajući se u haljinu ili kimono. Ovakvi odjevni predmeti često su istog dizajna kao i kupaći kostim.

yamamay-kupanje-badić-fashion-modnialmanah

Sličan kroj ima i haljina koja je u struku nabrana a koja se lako prebaci preko tijela i zaveže lagano vezicom.

yamamay-kupanja-badić-fashion-modnialmanah

Protekle godine, hlače širokih nogavica su se samozatajno pojavile u plažnoj kolekciji da bi ove sezone postale ultimativni odjevni predmet kojem se teško odolijeva. Odaberite hlače u printu koji odgovara vašem stilu odijevanja i kombinirajte ih uz kupaći kostim ili predimenzioniranu košulju.

yamamay-kupanja-badić-fashion-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS