Samo online – svečane haljine za sve prigode!

Sinonim za kvalitetu, odličan dizajn ali i modna rješenja u skladu s globalnim modnim trendovima – C&A ove godine predstavlja kolekciju odličnih svečanih haljina (stotinjak eura) koje se ekskluzivno mogu kupiti samo online. Čak i ako nemate iskustva s takvim tipom kupovine, čak i ako mislite da ne možete kupiti haljinu bez isprobavanja, čak i ako sumnjate u boju haljine odvažite se.

Posebno jer C&A ima detaljan opis o svakom modnom komadu na osnovu kojeg možete lako sami izmjeriti tijelo, te uskladiti model s građom tijela.

Koje su nama C&A svečane haljine posebno privukle pažnju?
Naoko jednostavan model haljine u jarkoj boji maline sve je samo ne jednostavna haljina. Dekolte na preklop odlično prekriva velika, ali i optički povećava mala prsa, a visoki rasporak otkriva noge prilikom hoda. Ovaj model haljine idealan je za maturalni ples ili ljetno vjenčanje.

C&A-haljine-online-modnialmanah-fashion

Til je uvijek dobra tkanina za svečane haljine jer svakom modelu daje poseban šarm, a ono što dodatno oduševljava je činjenica da se ne gužva. Koju boju haljine koja otkriva jedno rame odabrati? U toplijem dijelu godine birajte sivu, plavu, nježno ružičastu koje pristaju svim bojama puti i koje se lako kombiniraju uz ve.

C&A-haljine-online-modnialmanah-fashion

Haljina koja ima ženstveno zaokružen dio oko ruku i koji u potpunosti prekriva tijelo ženstveni je način da u haljini budete primijećene gdje god se pojavite. Posebno jer donji dio haljine nosi širinu koja pruža eleganciju pokreta. Boja? Vrlo ženstvena boja tirkiza.

C&A-haljine-online-modnialmanah-fashion

Nude nijanse su vrlo popularne tijekom proljeća pa u skladu s time dolaze i nude haljine koje naglašavaju ženstvenost i eleganciju. Posebno kad je tkanina (poput ove) s 3D efektom koji daje haljini posebnu ljepotu.

Foto: C&A

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS