Balerinke će obilježiti proljeće – evo koji model odabrati!

Muškarcima su na zadnjim mjestima top ljestvice obuće u kojoj bi voljeli vidjeti svoju drugu polovicu, a žene za tim parom obuće lude iz sezone u sezonu. Pogađate – riječ je o balerinkama obući koju žene opisuju najudobnijim na svijetu. Nose ih u svakodnevnim prigodama, kombiniraju uz mnoge modne stilove, a ovisno o dizajnu često prošeću i najfinijim crveni tepisima.

Obuća koja je s pozornice na kojoj su plesale balerine sišla na gradske ulice vječna je inspiracija brojnih dizajnera koji u isto vrijeme žude zadržati ugodnost koju ovaj par nosi ali i prilagoditi dizajn globalnim modnim trendovima. Kako to izgleda u aktualnoj kolekciji modnog brenda Högl? U fokusu su različiti modeli koji omogućuju lakše kombiniranje dok koračate na mekanim potplatima kroz dan.

Ekstravagantne balerinke modela „Colette“ s kontrastnim dvobojnim efektom i predimenzioniranom kopčom točka su na ‘I’ svim klasičnim odjevnim kombinacijama ali i ženstvenim haljinama koje prate siluetu. Mogu biti klasična kombinacija nude/crno.

Högl-fashion-balerinke-modnialmanah

A za one koje vole spojiti klasiku i trendy tu je kombinacija neutralne kapice i izražajnije boje.

Högl-fashion-balerinke-modnialmanah

Betty model s bezvremenskim zaobljenim vrhom, super mekom certificiranom kožom i ultra fleksibilnim, ravnim potplatom odiše djevojačkim šarmom u mekim srebrnim/ružičastim tonovima. Betty model odiše retro šarmom a model odlično pristaje svim stopalima.

Högl-fashion-balerinke-modnialmanah

Foto: Högl

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS