Samo 90 dana od rođenja svog sina, Pamela Ramljak predstavlja novu pjesmu – poslušajte baladu “Oprosti mi”

pamela_ramljak_spot_oprosti_mi

Premijera prekrasne balade “Oprosti mi“, svojevrsni je povratak Pamele Ramljak na glazbenu scenu nakon rođenja sina Antuna. Nova pjesma i nova balada, nastavak su uspješnog glazbenog puta, Pamele Ramljak, koja svakom novom pjesmom podiže granicu, potvrđujući svoje neosporne pjevačke mogućnosti. Baš kao i prethodne pjesme koje su pronašle svoj put do publike, balada “Oprosti mi“, mnoge će osvojiti na prvu, i bez sumnje zauzeti vodeća mjesta na hrvatskim glazbenim ljestvicama.

Spot možete pogledati na sljedećem linku:

“Pjesma je atipična balada i moja najdraža pjesma. Čekala je neko vrijeme u ladici jer sam za nju čuvala posebno mjesto i mislim da je sad pravo da doživi svoju premijeru. Sve balade koje slušam su iz perspektive žrtve, prevarene osobe ili slomljenog srca, a ja sam željela malo okrenuti priču i stvari posložiti drugačije. Vjerujem da sam uspjela. Željela sam pokazati perspektivu “zlikovca” koji zapravo ima i drugu stranu. A to je osjećaj kajanja i grižnje savjesti jer na kraju ipak smo mi svi ljudi od krvi i mesa i kroz život nekima donesemo sreću, ali nažalost ponekad i razočaranje. A na kraju krajeva važno je biti čovjek. Moja balada donosi upravo takvu priču”, rekla je Pamela Ramljak.

Da osim odličnih glazbenih mogućnosti ima i dobar osjećaj za tekst i glazbu, Pamela Ramljak pokazala je i u ovoj pjesmi za koju je sama napisala tekst i glazbu, za koju aranžman potpisuje Ante Pecotić. Spot potpisuje i režira uspješan dvojac, Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, a uloga negativca pripala je Pamelinom prijatelju Josipu, za kojeg kaže da je savršeno odigrao ulogu i u potpunosti prenio emociju i ideju snimateljske ekipe. “Oprosti mi” će vrlo brzo nakon svoje premijere osvojiti mnoge, a sigurno je da će i na Youtube kanalu dosegnuti renomiran broj prikazivanja, što i ne treba čuditi s obzirom i na ranije Pameline uspješne pjesme i spotove.

Pamela Ramljak je kroz ovu baladu ponovo dokazala da je kompletna glazbenica i da sa svakom novom pjesmom raste, želeći uvijek svojoj publici ponuditi nešto novo, drugačije i bolje.

Sve novosti i nastupe Pamele Ramljak pratite na njenoj službenoj Facebook stranici.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS