U Zagrebu traje 11.Festival tolerancije! Donosimo pregled glazbenog sadržaja…

Glazbeni program 11. Festivala tolerancije započeo prošlu subotu u novootvorenom klubu Pločnik nastupom DJ Kune, hrvatskog glazbenika koji je godinama aktivan na alternativnoj kulturnoj sceni.

U klubu Swanky Monkey Garden, Ilica 50, nastupit će gypsy jazz glazbeni sastav Valami Swing. Njihova se glazba temelji na slobodnoj improvizaciji upotpunjenoj autorskim skladbama donoseći atmosferu kavana, plesnih jazz večeri i zlatno doba jazza. Ovaj jedinstveni zvuk temelji se na singu, hot jazzu, jazz hitovima, tradicionalnoj romskoj glazbi, šansoni i balkanskoj melodiji, a nazvan je jednostavno europski jazz.

11.festival-tolerancije-modnialmanah-1-bogdan-žižić

Glasan, divlji i pomalo razuzdan elektropop kvartet KIDS N CATS nastupit će u Pločniku, u četvrtak u 23 sata. Kombinacija pulsirajućih elektropop ritmova i nježnosti popa garantiraju dobru zabavu i nezaboravno iskustvo.

Završnu večer festivala upotpunit će Edi Nulz, austrijski bend čiji opus počiva na zanimljivom i rijetko viđenom spoj indie rocka i jazza. Ovaj jazz trojac bez basa i rock grupa bez pjevača svojim drugačijim, ali kvalitetnim stilom oduševljavaju publiku na svakom koncertu. Dođite u petak Vinyl, Bogovićeva 3, i pogledajte njihov glazbeni performans.

Više informacija na: www.festivaloftolerance.com/zagreb

Trenutno nema komentara

Comments are closed