Započela prodaja ulaznica za prvo izdanje večere Le Dîner en Blanc

Zagreb, 10. travnja 2017. – Samo osamsto najbržih sretnika dobit će priliku da uđe u ekskluzivnu internacionalnu obitelj Le Dîner en Blanc koja broji više od 100 000 članova diljem svijeta. Najpoznatije druženje u bijelom u Hrvatsku stiže 20. svibnja 2017. godine na jednu od najljepših zagrebačkih lokacija koja će ostati najbolje čuvanom tajnom sve do samog početka večere. Kako biste na vrijeme osigurali mjesto za sebe i svoju dragu osobu potrebno je učiniti tri stvari – registrirati se na službenoj stranici Le Dîner en Blanc i kupiti svoju ulaznicu odmah nakon što dobijete potvrdu organizatora da ste jedan od sretnika prvog izdanja, a onda krenuti u kreiranje najposebnijih bijelih odjevnih kombinacija te dekoracija.

Organizatori su potvrdili kako je započela prodaja ulaznica ali mogućnost kupnje u ovoj fazi imaju samo oni koji su na svoj mail dobili službenu pozivnicu. Važno je naglasiti da se ulaznice trebaju kupiti što prije jer je broj mjesta za premijerno izdanje ograničen.

“Prodaja ulaznica je krenula pa molimo sve one koji su se registrirali da provjere svoj mail i potraže svoju pozivnicu jer im ona omogućuje kupnju i mjesto na prvom izdanju večere Le Dîner en Blanc. Naša je preporuka da ih osigurate što prije zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta. Ukoliko to niste učinili do sad, registirajte se na našu službenu stranicu jer je to jedini način da dobijete pozivnicu za ovo jedinstveno događanje“– izjavila je Tihana Barišić, domaćica zagrebačkog piknika u bijelom te dodaje: “Našim smo gostima maksimalno pokušali olakšati prvo iskustvo pa smo im tako omogućili kupnju kompletne opreme, hrane i pića putem službene stranice. Ipak, želimo ih potaknuti da budu što kreativniji kada je riječ o dekoracijama za stol, malim detaljima, te odjeći jer ih osim posebnog doživljaja za njihov trud i kreativnost očekuju i nagrade o kojima ćemo više u danima koji slijede.“

Kako bi se u potpunosti mogli posvetiti uživanju, organizatori su sudionicima ponudili i opciju online kupnje košare s delikatesama koje će ih dočekati na samoj lokaciji, a pripremit će ih vrhunski chefovi poznatih zagrebačkih restorana Blatazar, Okrugljak, Dubravkin put, Basta i Spoon. Košarice navedenih restorana također se mogu odabrati i kupiti na službenoj stranici, a osim hrane, sve one koji nemaju potrebnu opremu oduševit će vijest da je također mogu unajmiti po cijeni od 300 kn. Organizatori savjetuju da požure jer je broj setova namještaja, kao i košara s hranom, ograničen. Za goste prvog piknika pripremljen je i vrhunski odabir pića pa će se tako na službenoj stranici moći odabrati šampanjac Piper-Heidsieck Cuvée Brut, vina Saints Hills Rośe, Roko i Nevina, te vode Janu i Jamnicu.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 250 kuna, odnosno 300 kuna ukoliko se posjetitelji odluče za opciju prijevoza. Organizirani autobusi će u unaprijed određeno vrijeme obilaziti dogovorena stajališta u gradu i prevoziti goste i njihove stvari do tajne lokacije gdje će se piknik održati, a za povratak će se pobrinuti taksiji koji će čekati na improviziranom stajalištu kod lokacije. Početak nezaboravne večeri ispunjene druženjem s prijateljima i uživanjem u dobroj hrani i piću predviđen je za 19 sati, a trajat će do ponoći.

StoryGourmet kao najcjelovitiji, najmoderniji i najluksuzniji hrvatski magazin posvećen kulinarstvu i kulturi blagovanja idealan je medijski partner projekta Le Dîner en Blanc. Svojim visokim standardima produkcije, modernim pristupom gastro sceni, te nadasve originalnim konceptom koji podrazumijeva da ga autorski stvara tim od petero vrhunskih chefova: Andrej Barbieri, Marin Medak, Ivan Pažanin, Petra Jelenić i David Skoko, StoryGourmet se već prvim brojem nametnuo kao omiljeno štivo najzahtjevnijih kulinarskih profesionalaca i znalaca, ali i svih zaljubljenika u kuhanje i foodiea. Kreativnost i strast kao osnovni pokretači bez daljnjega su karakteristike koje spajaju ova dva projekta u savršenu cjelinu.

Više informacija o pravilima nalazi se na službenoj web stranici zagreb.dinerenblanc.com.

O Le Dîner en Blanc
Le Diner en Blanc pokrenuo je François Pasquier i njegovi prijatelji 1988. godine u Parizu, a od tad je postao svjetski gastronomski fenomen. Gotovo trideset godina kasnije, broj Parižana koji sudjeluju je veći od 10.000. Događanje za koje se nekad pozivnica mogla dobiti samo usmenim putem od prijatelja, danas je postala međunarodna senzacija koja se slavi na čak šest kontinenata. Organizacija Dîner en Blanc International pokrenuta je 2012. godine u Montrealu, Kanada, a Le Dîner en Blanc danas se održava u više od sedamdeset gradova u više od 25 zemalja diljem svijeta. Svaki Le Diner en Blanc predvode strastveni lokalni organizatori koji su zaljubljeni u koncept ovog piknika i žele ga dovesti u svoj grad, dajući svakom izdanju dio lokalnog šarma. Više informacija i fotografija događanja Dîner en Blanc može se pronaći na stranici dinerenblanc.com.

Le Dîner en Blanc – Zagreb Domaćini
Joe Bašić vlasnik je tvrtke MPG specijalizirane za evente i promociju, s uredima u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji koja godišnje organizira više od 3.000 događanja te ima 350 stalnih zaposlenika. Tihana Barišić rođena je Zagrepčanka koja se kao dijete preselila u Monako, a nakon završene gimnazije te fakulteta u Nici, Francuska, vrlo je brzo ušla u svijet organizacije evenata kojim se bavi još i danas, nakon povratka u Hrvatsku. Vlasnica je tvrtke TB EVENTS, a ima završen i tečaj za “Professional Congres Organizer” (PCO). Katrina Nikšić rođena je u Kanadi, a u Hrvatsku se preselila prije 6 godina. Sa zadovoljstvom i strašću koordinira razne evente za tvrtku MPG u Zagrebu. Branimir Karačić direktor je tvrtke Envy koja zapošljava 8 talentiranih mladih ljudi, specijaliziranih za digitalni marketing.

Više informacija o događanju može se pronaći na službenoj Facebook stranici DinerEnBlanc.Zagreb, te na Instagram profilu dinerenblanczagreb, uz hashtagove #dinerenblanc #dinerenblanczagreb #debzagreb2017 #debzagreb.

Službeni video događanja Le Dîner en Blanc

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS