S posla u izlazak? Moguće je uz male beauty trikove!

U uredu ste do 18 sati, a izlazak je zakazan za sat kasnije. Ukoliko ne stignete kući, svoje dnevne outfite ‘olakšajte’ uklanjajući tipične formalne modne detalje, a make up koji ste ujutro napravili osvježite na način da ga pretvorite u večernji.

Kako improvizirati?
• Strogi formalni look možete ublažiti tako da na košulju odjenete zanimljiv prsluk, dodate veliki nakit ili maramu koju zavežite na što kreativniji način. U tom slučaju sako ostavite u uredu, a sutra na posao krenite u suknji/hlačama i košulji koji će lijepo izgledati uz ostavljeni sako. Isto tako možete kombinirati i haljinu koja tijekom dana može biti u kombinaciji s haljinom, a za večernji izlazak s pašminom.
• Pazite na lice! Na njemu će se prvom vidjeti tragovi napornog radnog dana. ‘Prešminkate’ se tako da pojačate dnevni make up. Sjenila koja su u neutralnim bojama pojačajte tamnim, oči uokvirite olovkom i nanesite dva sloja maskare. Prekrijte podočnjake i cijelo lice prijeđite puderom. Točku na i dati će rumenilo koje neka bude u svjetlijim nijansama.

Savjet više – kosa!
Ukoliko nemate svježu frizuru, kosu možete ‘osvježiti’ sprejem za suho pranje kose kojeg nanesite prije šminkanja. Nakon šminkanja prstima pređite kroz kosu kako bi frizura dobila volumen, a kosa svježinu.

savjet-modnialmanah-izlazak

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS