Puno sjedite? Trebaju vam kompresivne Solidea čarape!

Solidea, kompresivne čarape izdužuju figuru i potiču cirkulaciju, neovisno o tome je li tijekom dana dugo sjedite ili stojite. U odnosu na obične čarape, ove kompresivne postaju uistinu vaša druga koža. Savršeno oblikuju noge, vrše limfnu drenažu i što je najbolje neće puknuti u nezgodnom trenutku jer ih ne možete povući s noge. Noge će vam zbog njih na kraju dana biti zahvalne: neće biti otečene i umorne, već spremne za večernji izlazak.

Tajna je u Meryl Skinlife inovativnoj mikroniti koja osigurava maksimalnu prozračnost i ugodan osjećaj na koži. Osim toga, ova tehnologija sprječava razvijanje neugodnih mirisa (bakteriostatična je) te umanjuje znojenje i svrbež.

Solidea čarape nisu samo „zdrave čarape“. Kvaliteta, tradicija i kreativnost prepoznatljive u talijanskom dizajnu, obilježje su svih Solideinih kolekcija. Pregršt modela, boja, uzoraka, stvorili su od Solidee i modni brend koji obuhvaća. Osim što izgledaju lijepo, možete ih kombinirati sa svim stilovima, a trajati će cijelu sezonu(najvjerojatnije i slijedeću).

Po čemu su posebne ove čarape?

  • Ne samo kompresivne već prekrasne modne čarape
  • Patentirani proizvodi (Siver Wave)
  • Prve dokoljenke od prirodnih bambusovih vlakana (Socks for you Bamboo)
  • Kvaliteta izrade
  • Dugotrajnost
  • Mnoštvo modela, boja, uzoraka
  • Ekološki standardi
  • Strast za istraživanjem i stalnim inovacijama
  • Made in Italy od projekta do proizvodnje

Što morate znati o Solidei?
Solidea ima svoje korijene u povijesti dužoj od 40 godina, uz stalnu pozornost na razvoj, nove materijale i ekološku održivost. Osnivač Solidee , Enzo Pinelli, pokrenuo je Calzifico Pinelli 1976. godine. Prvih 20 godina poslovanja proizvodio je čarape za nekoliko glavnih međunarodnih modnih dizajnera, a onda se 1997 odlučio za stvaranje vlastitog modnog brenda- Solidea! Od samih početaka Solidea se fokusirala na proizvodnju čarapa ali i razvijanje vrhunske tehnologije Silver Wave koja je oznaka za proizvodnju kompresivnih hlačica s uzorkom mikromasažnih valova koje stimuliraju otežanu mikrocirkulaciju i oslobađaju vodu iz masnih stanica te smanjuju naslage celulita. Svi SOLIDEA® proizvodi na sebi nose oznaku CE kao pokazatelj pouzdanosti kvalitete, te su u skladu s ekološkim standardom Öko-Tex Standard 100. Calzificio Pinelli certificiran je ISO 9001. Solidea se danas distribuira u cijelome svijetu, u Hrvatskoj je od 2004. godine, a danas Solidea poslovanje vode uz Enza Pinellija, njegovi sinovi Luca i Michele Pinelli.

Gdje kupiti Solidea proizvode?
Solidea proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te na službenoj web stranici www.solidea.com.hr/shop

Foto:promo

Trenutno nema komentara

Comments are closed