Luksuz u stiliziranoj pidžami!

Kad su prije nekoliko modnih sezona trendseterice prošetale crvenim tepisima u stiliziranim odijelima koja su nalikovala na pidžame zapravo je predstavljen novi trend koji svoj vrhunac doživljava upravo ove godine. Nose se odijela i haljine koje djeluju poput pidžama i spavačica. Ove zime svi takvi komadi napravljeni su od finog mekanog pliša koji pruža ugodu odlučite li proslaviti neki važan trenutak u svojem životu u #ostanodoma fazi!

Dakle, radite li od doma, a volite video call sa svojim kolegama odjenite prekrasno Reserved odijelo od pliša. Hlače prate liniji tijela, a gornji dio je zapravo stilizirani ogrtač na preklop ispod kojeg možete odjenuti majicu, dolčevitu ili košulju. Na vama je da odaberete boju- nježno ružičasto ili crno, zlatno!

Za svečanije prigode tu su prekrasne haljine od pliša koje prate liniju tijela naglašavajući siluetu. I one mogu biti u nježno ružičastoj ili crnoj, a eleganciju pojačavaju modni detalji – neodoljive natikače od pliša, štikle ili balerinke koje djeluju poput papučica.

Koji vam se Reserved komad najviše sviđa?

Trenutno nema komentara

Comments are closed