Hairstyle trend za zimu 2020/2021 – The Current Keune Trend

Svjetski beauty mogul Keune Haircosmetics za jesen/zimu 2020./2021. prezentirao je odličan hairstyle trend moodboard pod nazivom The Current Keune Trend, u kojem predlaže jednostavne, ali efektne frizure u suptilnijim nijansama, s rezom koji će duže trajati i izgledati njegovano.

Zdrava i blistava kosa, u prirodnim tonovima, naglašena slojevima bogate smeđe boje. Poseban naglasak stavljen je na svijetlim i tamnim nijansama smeđe – kremasta, nude, topla karamela duboke boje kave i kakaa u odličnoj kombinaciji s vedrijim pastelnim suptilnim tonova. U skladu s time, spomenuti frizerski saloni osmislili su i realizirali vlastitu interpretaciju trenda, na različit i sebi svojstven način prilagođen klijentu te njegovom stilu i karakteru.

Kad je o bojanju kose riječ trend je Moonlight, koji je idealan za poludugu kosu. Kosa izgleda lijepo i puno prošarate li ne s nekoliko različitih pastelnih nijansi – od nude s laganim odsjajem ružičaste koja dodatno vizualno uljepšava/nadopunjuje sve tonove smeđe, krem i karamel boje. Tu je i bezvremenski bob koji se bez problema preoblikuje u razigrane kovrče pune teksture. Tehnika Sunlight osvježila je pak dugu, smeđu i zdravu kosu te joj podarila blistav i suptilan look, poput prirodnih pramenova nastalih u vrelim, ljetnim danima ispunjenih suncem i morem.

keune-haircosmetics-beauty-hair-kosa-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed