Prugice i u ozbiljnim izdanjima!

Volite li igru prugica različite širine na svijetloj podlozi, naučite mornarski print nositi i kad se vratite s ljetovanja. Je, prugice su vrlo popularan klasičan print koji razigrava siluetu tijela dajući klasičnim oufitima svježinu.

Koje savjete trebate želite li nositi prugice u ozbiljnim izdanjima:
Prugasti print voli sve vrste tkanina ali i različite odjevne predmete. Dobar primjer je protekla sezona kad je mornarska haljina bila sve samo ne klasična pamučna haljina za plažu. Baš naprotiv- brojni su dizajneri odabrali pruge kao začin svojim raskošnim modelima haljina aludirajući na to da se prugasto može odjenuti za sve prigode- od uživanja u vožnji jahtom, odlaska na ranu jutarnju kavicu u kafić koji se nalazi u vama omiljenom mjestu uz more, u trenucima kad jurite u ured ili planirate večernji izlazak s prijateljicama. Što je s jesenskim majicama i bluzicama? Za razliku od ljeta u sezoni jesen – zima, vrijede drugačija pravila kad je ovaj print u pitanju. Pamučne majice s prugicama odlično se kombiniraju uz traper ili keper i kao takav, ovaj je print nositelj casual stila. Kako onda prugasto nositi u ozbiljnim izdanjima? Za odlazak na posao, kad je potrebno osvježiti klasične, temeljne odjevne predmete lijepa bluza s prugicama može učiniti puno.

Naučite još nešto – prugasti print se nekad odnosio samo kao spoj tamo plave (i crne) i bijele podloge. Danas je priča o prugicama sve samo ne klasična i jednolična. Naime, sve je više prugastih komada koji na poseban način spajaju podlogu i okomite ili vodoravne linije. U svakodnevnim, poslovnim prigodama dobro je usklađivanje kontrasta između podloge i prugica, a kasnije, kad zakoračimo u modnu zimu pletivo će u fokus staviti ugodne dolčevite na kojima se spajaju ili kontriraju podloge i pruge.

fashion-prugice-pruge-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed