Kreativnim načinom uplovite u luku!

Kako zabaviti mališane koji su još uvijek na školskim praznicima? Umjesto gadgeta,u ruke im dajte škarice, papir i ljepilo. Još bolje – povedite ih u šetnju i potražite zajedno grane ili ostatke naplavina koje možete na brz i jednostavan način pretvoriti u prava mala remek djela. Tema neka budu brodovi kao detalj s kojim ćete pozdraviti ljeto a koji vas mogu inspirirati za to da napravite lijepu sliku, ukras koji će krasiti police ili kupaonice.

Kako kreativnim načinom uploviti u luku?
Za izradu brodića možete koristiti razne tehnike ali i reciklirati različite materijale koji se međusobno mogu lijepo povezati. Pazite što koristite od materijala posebno radite li rukotvorine s djecom. Sve što koristite mora biti sigurno za diranje (pazite na špranjice na drvenim komadima, ali i na oštre rubove na papiru) a fiksiranje (lijepljenje silikonskim ljepilom, povezivanje čavlićem) ipak odradite sami. Isto tako odredite na koji će način vaš brodić uploviti u prostor. Slikama dodajte detalj uz pomoću kojeg ćete sliku objesiti na zid, a ono što će stajati na polici mora biti stabilno i usklađeno kako se ne bi dogodilo prevrtanje.

praktični-savjet-brod-luka-diy-napravi-sam-papir-modnialmanah-brod-luku

Savjet više: Boravite li na godišnjem na ovaj način možete napraviti suvenire koje ćete darovati onima koje volite.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS