Proljetni wellness u Termama Olimia

Osjećate li se pomalo pospano i bez energije, nemojte se brinuti. To je samo proljetni umor koji pogađa polovinu populacije! Napunite baterije na pravilan i ispravan način. Savjetujemo buđenje osjetila u Termama Olimia.

Upoznajte program u kojem uživamo svake godine!

Savršen spoj prirode, wellness ponude i posebnih programa za revitalizaciju tijela ojačat će vas i pripremiti za nadolazeće ljetne dane. Upravo na ovom mjestu možete uživati u jedinstvenom selfness programu koji će vam pomoći da zdrave i pozitivne navike nastavite primjenjivati i kod kuće. U tom segmentu Terme Olimia predstavljaju poseban program stapanje sa šumom (gozdni potop) u kojem ćete svim svojim osjetilima doživjeti potpunu interakciju s prirodom. Osluškivanje prirode oko sebe, primjećivanje šumskih čarolija i stapanje sa šumskim blagodatima umirit će vaš organizam. Ulazom u kraljevstvo drveća povezat ćete se s okolinom i naučiti vježbe koje će vam pomoći da se vratite u stvarnost s puno energije.

terme_olimia_modnialmanha_beauty_odmorNeka vas proljetne boje, jedinstveni sauna programi i opuštanje u wellness centrima povedu u poseban svijet dobrog osjećaja i posebnih doživljaja. Iz bogate ponude odaberite najbolje za sebe. Dodir vrućeg vjetra u hotelu Breza**** omogućit će vam neograničeno uživanje u saunama Wellness centra Termalija. Magičnost Orhidelije u Wellness hotelu Sotelia**** otkrit će vam svijet crne orhideje i uvesti vas u začaranu priču najboljeg wellnessa u Sloveniji.

Na vama je samo da pronađete malo slobodnog vremena i posvetite se sebi i svojoj obitelji. Zašto vaš proljetni odmor ne bi započeo već sljedeći vikend za Praznik rada?

Trenutno nema komentara

Comments are closed