Proljeće donosi Treaclemoon – beauty brend zbog kojeg ćete blistati i smijati se…

Da stvarna ljepota, dolazi iznutra, to svi znaju. No, poznato je kako je dobro raspoloženje odličan partner ljepote – zdravije je, učinkovitije i brže od bilo kojeg estetskog kirurga. Jednim iskrenim osmijehom svako lice postaje ljepše… Kako bi ovog proljeća započeli dnevnu rutinu na poseban način, a onda tijekom dana bili sretni i zadovoljni već danas potražite Treaclemoon proizvode koje ne odlikuju samo kvalitetne formule za njegu kože, već i razigrani mirisi koji bude emocije i vraćaju osmijeh na lice. Riječ je o njemačkom brendu visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda koji je s ovim proljećem stigao i u Hrvatsku.

Upoznajte Treaclemoon !
Treaclemoon je kombinacija dviju riječi – engl. treacle i moon. Treacle označava slatki sirup te predstavlja baršunaste, luksuzne teksture te neodoljive mirise proizvoda, dok mjesec (engl. moon) simbolizira sretne i bezbrižne svjetove u koje vas Treaclemoon svakoga dana želi odvesti.

Na policama dm prodavaonicama sada možete pronaći Treaclemoon bestsellere koji će vas svojim neodoljivim, voćnim mirisima maline, đumbira, jagode, kokosa ili limuna povesti na putovanje u svijet snova i izmamiti vam osmijeh na lice. Odaberite miris koji najbolje odgovara vašoj osobnosti ili raspoloženju i uživajte u bogatim, mirisnim formulama koje će svakoga dana iznova razmaziti vašu kožu!

Danas volimo… ONE GINGER MORNING losion za tijelo i gel za tuširanje – svjež, intenzivan miris đumbira trenutno razbuđuje duh i tijelo u bilo koje doba dana.

treaclemoon-beauty-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed