Frajerska maramica u reveru!

U tjednima koji su ispred većina nas je pozvana na neku svečanost, pa u skladu s time treba prilagoditi i total look. Za žene se zna – nužna je nova odjevna kombinacija, a vi naši dragi frajeri vješto možete kombinirati elemente svojeg poslovnog look-a na drugačiji, modni način.

Što to znači?
Sako koji vam odlično pristaje i kojeg poslovno nosite uz košulju i kravatu, na vjenčanje prijatelja, koktel na maturalni ples vaše djece ili neku sličnu prigodu odjenite u kombinaciji sa šik maramicom koja će vam provirivati iz revera. Ovaj mali detalj ove je sezone u modnom fokusu i kao takav je potpuno zasjenio donedavnu vladaricu – leptir mašnu.

fashion-man-maramica-modnialmanah

Po kojem principu odabrati?
• Maramica mora biti napravljena od svile ili viskoze kako bi bila neutralna u odnosu na podlogu sakoa.
• Boje maramice treba prilagoditi total look-u! Ona je modni detalj pa se vezuje uz boju cipela, remena, čak i sata. U odnosu na cipele i remen neka bude dominantnija, ali u istom spektru boja. Evo i primjera – nosite li tamno plavo odijelo u kombinaciji s denver plavim cipelama od gamoša i istim takvim remenom, maramica na reveru neka bude denver plava sa sitnim plavim točkicama, tamno plava s denver plavim cvjetovima, prugasta gdje dominiraju pruge u denver plavoj boji.
• Želite li pojačati dojam uz ovaj modni detalj kombinirajte usku kravatu ili leptir mašnu iako nisu nužni da biste izgledali šik. Ove sezone je maramica u reveru u potpunosti zamijenila ostale modne detalje.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS