Alma savjetuje: kako kombinirati žuto i traper?

Traper je apsolutni vladar modne scene, a žuta se kao boja isprva samozatajno, a potom vrlo sigurno nametnula na modnu scenu. Za one koje vole svevremenski jeans, ali i novu boju sezone koja je dostupna u svim nijansama evo još jednog modnog imperativa- nosite žutu u kombinaciji s traperom.

Po kojem principu nositi?
• Pazite na isti intenzitet žute i plave. Što to znači? Nosite li svijetle traperice uz njih kombinirajte i svijetlo žutu tuniku ili košulju kako bi podjednako dominirala oba odjevna predmeta. Isto tako nosite li tamne traperice neka i žuta bude izražajna i toplija.
• Kakvi su detalji na vašem traperu – zlatni ili srebrni? Ukoliko su zlatni nosite jarko žute košulje i tunike. Uz srebrne zakovice, gumbiće i bijeli konac bolje pristaje pastelno žuta.
• Pazite da ne pretjerate – posebno nosite li traper ukrašen vezom i slikama. Ukoliko odaberete traperice koje su same po sebi modni detalj odaberite gornji dio u nijansi žute koja se pojavljuje i na detalju na hlačama.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS