Povratak u ured, ali uživanje u Jedem doma specijalitetima!

Život se polako vraća u stari ritam, a to znači da je kraj i idiličnoj fazi u kojoj smo se svi pretvarali u obiteljske master chefove i sate provodili u kuhinji. Što pojesti kad umorni dođete doma? Čime nahraniti djecu koja su po cijele dane sama kod kuće?

Odgovor ima Jedem doma, odličan servis premium polugotovih jela, koja je potrebno samo zagrijati ili ispeći na tavici ili u pećnici. Ono što oduševljava je činjenica kako je sva hrana s ovim potpisom napravljena su od visokokvalitetnih namirnica malih proizvođača. Ne sadrže bijelo pšenično brašno i bijeli rafinirani šećer, već njihove kvalitetnije zamjene.

gastro-jedem-doma-modnialmanah-specijaliteti

Što je sve na Jedem doma jelovniku?
Raspon jela je od tradicionalnih hrvatskih specijaliteta do jela pogodnih za osobe na keto prehrani i vegane. Sva jela s ovim potpisom imaju rok trajanja od 5 do 15 dana, a bez ikakvih aditiva i konzervansa, što ih čini idealnima za cjelotjednu kućnu nabavu ili za nošenje na vikendicu ili na more.

Kako kupiti?
Jela ‘Jedem doma’ naručuju se preko webshopa www.jedemdoma.hr , a dostupna su na kućnom pragu u svim mjestima i gradovima diljem Hrvatske.

Trenutno nema komentara

Comments are closed