Imperativ današnjice – #OdaberiNježnost

Kažu da bolje pamtimo kako nam se netko obraća, nego što nam kaže. Što mislite, po čemu vas pamte? Možete li se sjetiti kada ste posljednji put bili ljubazni i nježni prema drugima? Lako se prepustiti spirali negativnosti na koje nas podsjećaju sa svih strana, međutim, odluka je na nama. Odabrati nježnost zahtjeva veću hrabrost pa su nježni, a ne grubi ljudi, oni koji imaju snagu mijenjati svijet. Ponekad je potrebno samo malo motivacije.

U tome nam može pomoći izazov #OdaberiNjeznost koji nas od ovoga tjedna potiče da svakoga dana napravimo po jednu nježnu stvar za nekoga drugog. Jučerašnji je izazov tako bio jednostavno zahvaliti nekome na pomoći, a danas valja razveseliti nekoga komplimentom. Tako će svakoga dana, sedam dana, uslijediti nova nježna gesta.

lifestyle-instagram-odaberi-njeznost-modnialmanah

Da je svima ovih dana potrebno malo više nježnosti dokazuju i neka poznata imena koja su prihvatila izazov, kao što su Matea Frajsberger, Andrea Fabrić, Paula Šik, Mirna Matković, Nika Matić, Jona Tonković i Ivana Panek. Matea je tako zahvalila prijateljima koji su se brinuli o njoj dok je bila u izolaciji, a Mirna je zahvalila prijateljici koja ju podržava u poslovnim idejama. Andrea i Ivana zahvalile su svim svojim pratiteljima koji su im slali poruke podrške tijekom posljednja dva teška mjeseca. Nika je zahvalila mami, a Jona tati što su uvijek uz njih.

Dobro je i za sve nas među podsjetnicima imati dnevnu dozu nježnosti koja nas ne košta ništa, a nekome možda znači puno, kao što kaže jedna od objava na Instagram profilu OdaberiNježnost. Zato prihvatite i vi ovaj sedmodnevni izazov i proširite sada toliko potreban val nježnosti, tako što ćete svakoga dana slijediti prijedlog s ovog Instagram profila. #OdaberiNjeznost, jednostavno je.

Trenutno nema komentara

Comments are closed