Podignite energiju svakog dana uz najcool B!TE ME pločicu!

B!TE ME se na tržištu pojavio upravo ove godine dok je cijeli svijet zastao i(li) počeo uzmicati pred izazovima pandemije Covid-19. Ali ovi entuzijasti, vođeni upravo i nazivom brenda, odlučili su zagristi do kraja i svim poslovnim izazovima pokazati zube. Poslovni uspjeh tako nije mogao izostati iako ističu da prostora još ima i trude se svakim danom biti sve bolji. Prodajna mreža se širi baš kao i broj kupaca.

lifestyle-b!te-me-natural-sports-nutrition-modnialmanah
B!TE ME tim

Kako i sami iz tima ističu, B!TE ME je odgovor na zahtjeve sportaša i rekreativaca koji uobičajene proizvode sportske prehrane žele zamijeniti 100% prirodnim proizvodima. Inspiraciju za razvojem proizvoda pronašli su u povijesnom naslijeđu Mediterana i lokalnim sastojcima, gdje su karakteristične okuse spojili u osvježavajuće energetske sirove biopločice.

Orašasti plodovi korišteni u B!TE ME pločicama značajan su izvor nezasićenih masti i sporo oslobađajuće energije. Prirodno prisutni šećeri u voću, fruktoza i glukoza, tvore savršeni mix koji se pojavljuje u dovoljnim količinama (od 25% – 31%) za podizanje razine energije. Zahvaljujući većem udjelu orašastih plodova B!TE ME pločice u prosjeku sadrže manje šećera u usporedbi sa sličnim proizvodima.

B!TE ME organske pločice svojim sastavom prikladne su kako sportašima i rekreativcima tako i svim pojedincima koji su u potrazi za kvalitetnim međuobrokom. Pa se tako bez problema kao smart food mogu ponuditi i djeci. Zahvaljujući svom sastavu zadovoljavaju i potrebe VEGAN i BEZGLUTENSKE prehrane.

lifestyle-b!te-me-natural-sports-nutrition-modnialmanah

7 je važnih odrednica B!TE ME pločica zbog kojih ćete ih odmah poželjeti isprobati:

  1. LONG LASTING ENERGY – BiteMe nema dodanih šećera, već sadrži isključivo šećere prirodno prisutne u suhom voću, što ga čini izvorom energije koja ima niski glikemijski index i time podržava ravnomjerno oslobađanje energije u organizam. U kombinaciji s nezasićenim masnim kiselinama iz orašastih plodova predstavlja dugotrajni izvor energije.
  2. NO SUGAR ADDED** – sadrži samo prirodno prisutne šećere iz suhog voća
  3. ORGANIC – sve sirovine koje se koriste za proizvodnju pločica iz ekološkog su uzgoja
  4. SOURCE OF FIBER i DIGESTION FRIENDLY – sve pločice su odličan izvor prehrambenih vlakana. Sadrže 6,5 – 9,4 g vlakana na 100 g proizvoda (ovisno o okusu)
  5. VEGAN – proizvod sadrži isključivo sastojke biljnog podrijetla
  6. NO ADDITIVES i JUNK FREE – pločice ne sadrže konzervanse, arome, bojila, pojačivače okusa, umjetna sladila.
  7. GLUTEN FREE – Proizvodi ne sadrže gluten te prolaze strogu kontrolu tijekom i nakon proizvodnog procesa kako biti u potpunosti bili sigurni za osobe s intolerancijom na gluten.

O čemu i svjedoče brojni certifikati i priznanja. Ove godine su nominirani u finale prestižnih izbora stručnjaka iz svijeta sporta, nutricionizma i startup biznisa. Tako su od strane ISPO sajma koji je najveći sajam sporta u Europi nominirani u top 30 svjetskih starstupova za nadolazeću godinu. Od strane ESSNA-a koja je najveća asocijacija stručnjaka za sportsku prehranu nominirani su u top 5 najboljih veganskih proizvoda za sportaše kao i za najbolju suradnju. A od strane CESA koja bira najbolje startupove centralne Europe nominirani su u top 3 hrvatska startupa kao i u kategoriju najbolji ”newcommer”.

Uz hešteg #EnergyWithAttitude dakle možemo reći da hrvatska ima sjajnog predstavnika nove prehrane za svjetske pozornice. Već sad u brojnim zemljama EU prepoznat je potencijal B!TE ME sirovih pločica i to daje vjetar u leđa timu da nastavi stvarati nove proizvode i da inovacije koje planiraju nam i donesu na police već u prvim mjesecima 2021.

Trenutno nema komentara

Comments are closed