Počinje sezona Prvih pričesti! Evo koje savjete u odijevanju trebaju mame!

Iako se činilo da ćemo iz tajica i majica uskočiti u bermude i topiće, pa o modnim kombinacijama za posebne prigode razmišljati tek najesen, stigla je vijest da će u nekim župama prije sezone godišnjih odmora biti održane Prve pričesti! Upravo ta vijest, za sve mame, kume i obitelj odjeknula je kao veliki poziv za odlazak u šoping i odabir kombinacije u kojoj ćete blistati. Ok, lijepo je kupiti nešto novo, posebno ako ste mama prvopričesnika, ali ne zaboravite da je riječ o dnevnom eventu koji ima puno dublju vrijednost od same činjenice kako ste odjevene. Zato je lijepo ponoviti se, ali ne pretjerati!

Koje savjete trebate? Sve kombinacije iz ove teme pronašli smo u Mohitu!

  1. Ne zaboravite da je Prva pričest dnevni event i da svu odjeću koju nosite trebate moći odjenuti i na posao. Izbjegavajte crno, šljokice, puno tila.
  2. Isto tako, na ovom događaju sudjelujete u dobivanju sakramenta djeteta čija ste pratnja ili gost. Dakle, u crkvi ste! Po bontonu odjeća ne smije biti kratka, gornji dijelovi bez rukava, tkanina kratka pa ujedno i prozirna.
  3. Budite oprezne s uzorcima. Oni su hit ovog proljeća, pa je normalno da će vas privući. Ali odjenite samo cvjetni print. Animal ostavite za neke druge prigode.
  4. Hulahupke da ili ne? Jedno veliko DA, posebno nosite li haljinu i suknju. Lagane prozirne hulahupke od 8 dena ili popularna gusta mreža u boji kože ili haljine su odličan izbor čak i za lipanjske svečanost. Savjet više: Možda će vam čudno zvučati, ali…Mrežaste hulahupke vam mogu ostati u ružnom sjećanju kad su vaša bedra u pitanju. Ukoliko se dodiruju, ispod hulahupki na unutarnji dio bedara stavite obične bijele maramice. Osti će fiksirane na taj način i spriječiti vam neugodno trenje.
  5. Pazite na visinu potpetica! One mogu biti više, ali samo ako imate naviku hodanja u visokim petama. Ružno nabadanje (posebno ako sudjelujete u programu) vama stvara stres, ali i poteže različite komentare.
Trenutno nema komentara

Comments are closed