Započinjemo sezonu šminkanja uz Wonder Look palete

Jer, mjere su popustile, mnogi su se vratili u svoje urede, a i počele su stizati pozivnice za manje feštice. Žene naše drage, počele smo ponovo disati u modnom i beauty ritmu. Vrijeme je za isprobavanje noviteta.

Danas vam predstavljamo Naj Oleari Wonder Look palete u 10 boja koje sadrže sjenila s baršunastom teksturom i različitim finišama : mat, svjetlucavi i satenski sve ovisi što volite. Kao i sve s ovim potpisom vrhunske je kvalitete. Sjenila su izuzetno meka i kremaste teksture vrlo učinkovite u pogledu primjene i fleksibilnosti, a oslobađanje boje je intenzivno i trenutno, bez ispadanja. Lagano se miješaju, za dugotrajan i savršen make up koji traje cijeli dan.

Koje boje volite?

01 Nude tonovi
Vrhunska „nude“ paleta za ljubiteljice prirodnog look-a i igre smeđih nijansi. Tamnije koja će se uklopiti u pregib oka ili ultra svijetle boje koja će stvoriti sjaj pogleda.

beauty-naj-oleari-Wonder-Look-modnialmanah

02 Pink tonovi
Ova paleta kroje 10 neutralnih nijansi temeljenih na ružičastim tonovima. Od svijetlo ružičastog svjetlucavog efekta preko intenzivne mat svijetlo ljubičaste za stvaranje romantičnog i elegantnog izgleda. Ne nedostaje ni najodvažnijih i najsvjetlijih nijansi tople ljubičaste da ovom karakteru univerzalne palete daju karakter i stil.

beauty-naj-oleari-Wonder-Look-modnialmanah

03 Hladni tonovi
Paleta hladnih tonova za chic i profinjen izgled. Izmjena metalik i mat finiša omogućuje vam stvaranje mnoštva različitih izgleda pogodnih i za dan i za noć. Meke boje u kombinaciji s plavom, zelenom i srebrnom čine vjeđe elegantnim stvarajući primamljiv izgled.

beauty-naj-oleari-Wonder-Look-modnialmanah

Cijena palete: 224,30kn

Trenutno nema komentara

Comments are closed