5 super ideja za proslavu Prve pričesti kod kuće!

Iako se činilo da će ovog proljeća biti otkazane sve Prve pričesti i Krizme, s popuštanjem mjera popustile su i zabrane. Posebno u manjim župama gdje su i manje grupe djece koja dobivaju sakramente.

Kako proslaviti taj dan? Ukoliko, ipak, niste za soluciju restorana, svoj krug uzvanika možete ugostiti i kod kuće. Posebno imate li dvorište ili veću terasu. Za to će vam trebati kreativnost i puno manje novca nego za proslavu u restoranu. A doživljaj za vas i dijete može biti i puno veći.

Evo pet jednostavnih ideja koje vam mogu pomoći!

  1. Odredite temu za dekoracije – baloni, konfete, stolnjak. To je ono što biste trebale prilikom ukrašavanja stola. On može biti švedski, ali i klasičan, sve ovisi o tome koliko uzvanika pozivate!
  2. Švedski stol je praktično i vrlo šik rješenje za proslave u dvorištu. Dekorirajte ga tematski, a na njega stavite hranu složenu onako kako se treba jesti- sva predjela neka budu na jednoj strani, glavna jela na sredini, slatko na jednom kraju stola. Imate li prostora, slatki stol je savršeno rješenje.
  3. Radite li same kolače, napravite ono što se lako jede. Muffini su najklasičnji kolači koji kad su lijepo ukrašeni mogu predstavljati prava mala remek djela.
  4. Napravite dio za fotkanje! Veliki baloni u različitim bojama, fotografije djeteta/slavljenika, ali i ukrasi za fotkanje (koji su tematski) uvijek pružaju super zabavu i za velike i za male. Slavite li dvorištu napravite i dio za igru.
  5. Ne zaboravite darovati uzvanike. Lijepe, ručno rađene krunice, bočice sa svetom vodom ili slične sitnice neka vaši gosti ponesu kući kao uspomenu na, za sve, važan dan!
savjet-prva-pričest-proslava-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed