Panonska, novo pivo koje osvaja na prvi gutljaj

panonsko_pivo_modnialmanah_gastro

Vrući dani, fina hrana, izlasci i druženja s prijateljima potpuna su i uz fino pivo. Isprobajte novitet na gastro sceni – pivo Panonska koje obuhvaća tri najpopularnija svjetska pivska stila: APA, Wheat i Dark lager. Sve se tri varijante okusa proizvode u Koprivnici, od najkvalitetnijih sastojaka i vrhunskih pivskih kvasaca, u ograničenim, malim količinama, a u njihovu su proizvodnju uključeni poznati Carlsbergovi majstori pivari.

Upoznajte…
• APA (American pale ale) pivo raskošne jantarne boje te bogate i stabilne pjene čiji okus karakteriziraju bogate hmeljne, cvjetne i voćne note.

• Wheat pšenično pivo stabilne pjene i blago zamućene zlatne boje, nježnog kremastog okusa, uz dašak agruma.

• Dark lager tamno je pivo bogate pjene te punog karamelastog okusa.

Uz odličan okus, nas je oduševio i vizualni identitet Panonske! Izgled se dijelom oslanja na svog „starijeg brata“, Pan pivo, ali je inspiriran tradicionalnim motivom čipke, koja je ovdje interpretirana na moderan način. Sam dizajn prati najnovije trendove u pivskoj industriji, ali je duboko nadahnut i tradicijom te autentičnim hrvatskim prepoznatljivim elementima.

Panonska pivo namijenjeno je svim pivoljupcima, posebice znatiželjnima koji imaju sklonost isprobavanju novih i zanimljivih okusa, ali i onima koji će to tek postati. Kao stvoreno je za nadolazeće ljetne dane i večeri kada će, u kombinaciji s pokojim ukusnim zalogajčićem, poslužiti kao idealna gastronomska poslastica.

Trenutno nema komentara

Comments are closed