Mentos Say Hello! A vi…?

Jeste li zaboravili kako se povezati s drugima, a da to nije na društvenim mrežama? Kada ste zadnji put pristupili nekome u stvarnom svijetu, napravili prvi korak i započeli razgovor?

S novom limitiranom edicijom Mentos Say Hello bombona nikada nije bilo jednostavnije prići djevojci ili dečku, pitati šefa za povišicu ili s potpunim strancem napraviti nešto zabavno. Na svakom bombonu, okusa naranče i maline, isprintan je izazov koji će vam omogućiti da na jednostavniji način započnete razgovor. Otići s nekim na piknik, zasvirati zračnu gitaru, zapjevati ili jednostavno namignuti nekome i udariti mu snažan ‘high five’ samo su neki od 34 izazova ispisanih na svakom od Mentos bombona u rolici.

Mentos_Say_Hello_modnialmanah_lifestyle

Kako to funkcionira u praksi odlučio je isprobati naš poznati zabavljač Mario Petreković koji je u centru Zagreba slučajnim prolaznicima nudio Mentose te ih pozvao na različite izazove. Tako smo mogli vidjeti da je skakao i plesao, fotografirao se sa strancima, a s nekima čak i obarao ruku. Nije li lijepo, lijepo se odnositi prema drugima, upitao se Petreković.

Nakon što je Mentos ekipa izazvala prolaznike u Zagrebu, izazovi se nastavljaju i u ostalim gradovima lijepe naše. Više na facebook stranici Mentos HR.

Trenutno nema komentara

Comments are closed