Ožujak uz ZIAJU

Ziaja kao jedan od najpopularnijih beauty brendova za suvremenu, urbanu i aktivnu ženu, tijekom ožujka posebnu pažnju posvećuje pripremi kože za toplije vrijeme, njezi lica, tijela i kose, ali i u fokus stavljaju svoje bestsellere, ali i novitete koji će imati promotivne cijene.

Kako biste lakše pratili novitete, evo koje Ziajine pogodnosti ‘uloviti’ ovog mjeseca!

U svim dm-ovima do sredine mjeseca posebnu pažnju posvetite njezi lica, a za kupovinu bilo kojeg proizvoda za njegu lica na blagajni dobivate poklon Ziaja micelarnu vodu za sve tipove kože od 390ml. Posebnu pažnju posvetite tako linijama GdanSkin, Acai berry, Kozje mlijeko, Argan kojeg su brojne zadovoljne žene ocijenile najvišim ocjenama. U drugom dijelu mjeseca u fokusu je tijelo, pa za kupovinu bilo kojeg Ziaja losiona za tijelo na dar dobivate GdanSkin kupka gel gratis. Jeste li već isprobali novitet s kojim je Ziaja započela ovu godinu? Riječ je o Baltic home spa liniji koja se sastoji od odličnih proizvoda za njegu tijela koji svojim sastavom djeluju i na celulit. U ovom mjesecu su svi proizvodi iz ove linije sniženi 20%. Tako da ih svi možete isprobati!

ziaja-ožujak-beauty-kozmetika-njega-modnialmanah-bipa-dm

Koja vas iznenađenja čekaju u Bipi?
U Bipi je poseban naglasak na kosu, pa tako možete pronaći šampone na akciji 1+1 gratis (Kozje mlijeko, Argan&Tsubaki i Kašmir&Amaranth), a sve maske za kosu i regeneratore na popustu od -50% (kozje mlijeko regenerator, maske za kosu Argan&Tsubaki i Kašmir&Amaranth).

U svim Bela drogerijama u ovom je mjesecu sniženje na dio Ziaja asortimana od -20% , a volite li kupovati u zagrebačkoj robnoj kući Nama tamo je popust od -30% na cijelom Ziaja asortimanu!

Trenutno nema komentara

Comments are closed