Neodoljivo CCC proljeće!

Ako ste samo jednom ‘gurnuli nogu’ u bilo koju CCC cipelu sigurno ste se uvjerili u slijedeće – ugodnost, dizajn i odlična kvaliteta su ono nešto zbog čega se ovaj brend izdvaja od ostalih na domaćem tržištu. I tako, od prvog para obuće, do svih pari u ormaru, u kojima svladavate svakodnevne obaveze stigli ste do proljeća 2021!

Na početku smo nove modne sezone, a CCC pokazuje svoje vjesnike u svakoj kolekciji. Jedna od najdražih za mnogobrojne šminkerice svakako je Jenny Fairy koju karakteriziraju odlični modeli obuće, cipela, ali i ostalih modnih detalja koji pojačavaju cijelu modnu priču.

Kako izgleda Jenny Fairy proljeće/ljeto 2021? U fokusu su originalni modeli obuće, torbica i modnih dodataka koji se međusobno stilski nadopunjavaju. Na vama je samo odabrati modele klasičnih gležnjači za prijelazno vrijeme, salonki s (modernism) niskim kvadratnim petama, japanki s potpeticom, “glomaznih” tenisica i oversize natikača. Vratio se i lanjski proljetni modni hit: mules natikače i natikače s potpeticom zatvorenih prstiju, a sudeći prema prvim reakcijama, biti će još veći trend nego prije!

Boje? Pastelne boje (baby-plava, roza, bež i ljubičasta) su posebno trendi i tražene, a Jenny Fairy marka nudi modele različitih veličina i namjena u upravo tim nijansama.

Trenutno nema komentara

Comments are closed