ZIAJA u prekrasnoj humanitarnoj akciji ”Za Petrinju, Glinu i Sisak zajedno”

S prvim danom travnja, pa sve do isteka zaliha Ziaja sudjeluje u humanitarnoj aktivnosti u sklopu dm-ove akcije “ZA PETRINJU, GLINU I SISAK ZAJEDNO” gdje će na svaki kupljeni proizvod iz GdanSkin linije (izuzev shrink paketa losion + GdanSkin kupka/gel) ovaj popularni Poljski beauty brend donirati 2 kune za potresom pogođena područja Sisačko-moslavačke županije.

ziaja-gdanskin-petrinja-sisak-glina-potres-dm-drogerie-markt-hrvatska-modnialmanah

“GRAD ZA GRAD” tako je divna poveznica koju je Ziaja napravila s potresom pogođenom području, tavljajući tako u fokus GdanSkin liniju nadahnutu jedinstvenom arhitekturom grada Gdanska i njegovim položajem na Baltičkom moru i priobalnom klimom. Gdansk je jedan od najljepših gradova na Baltičkom moru, prepoznatljiv po jedinstvenoj gotičkoj arhitekturi, pa su upravo vizure nekih od najpoznatijih građevina prezentirane na ambalaži proizvoda. Nakon što je tijekom II. Svjetskog rata
Gdansk pretrpio strahovita razaranja, kroz obnovu mu je udahnut novi život i vraćen stari sjaj, zbog čega mu je tužna sudbina potresom uništene Petrinje, Gline, Siska i ostatka Banovine, na žalost dobro poznata.

Trenutno nema komentara

Comments are closed