Nova gastro adresa u Zagrebu – upoznajte robot restoran Bots & Pots!

Taman kad smo pomislili da Zagrebačka gastro scena ne može ponuditi ništa novo, što još nije viđeno, evo noviteta koji nas je oduševio! Centar grada dobio je prvi svjetski robot restoran Bots & Pots.

Po čemu je ovaj restoran poseban?
Bots & Pots (Vlaška 50) baziran je na obroku u jednom loncu. Dakle, dođete, odaberete ono što biste voljeli jesi i za 15 minuta je pred vama tanjur na kojem je specijalitet kojeg je skuhao Gammachef. Možete birati crni rižoto, svinjski gulaš, fuže, indijsko ili meksičko jelo… U pripremi hrane se naravno koriste samo odabrane, svježe i lokalno uzgojene namirnice, a kuhanje se odvija pred vašim očima.

Ovu gastronomsku i robotsku atrakciju osnovali su i ostvarili suvlasnici Đulijano Nola, po prvi put u Hrvatskoj s ciljem daljnjeg širenja u EU i svijetu.

„Ovo je priča o robotskim kuharima, hrvatskoj inovaciji koja još ne postoji u svijetu, ali i priča o iznimno ukusnoj hrani“, rekao je Đulijano Nola, suvlasnik i inovator koji je zajedno s Draženom Drnasom i Hrvojem Bujasom osnovao i osmislio brend prvi takav u Hrvatskoj s ciljem daljnjeg širenja u EU i svijetu. Dečki, svaka čast!

Trenutno nema komentara

Comments are closed