Imunitet, anemija, proljetni umor… Riješite probleme uz Take Natural hladno prešane sokove!

Proljeće je za mnoge vrlo stresno godišnje doba – velike su promjene u temperaturama, više se izlazi, boravi na svježem zraku, a uz sve to malo spava. Ubacite li još u svoj radni raspored i trening vrlo brzo možete osjećati pad energije. Prirodan način za uspostavu balansa u tijelu nudi hrvatski brend Take Natural koji se bavi proizvodnjom prirodnih napitaka dostupnih u velikim supermarketima, prodavaonicama zdrave hrane ali i specijaliziranim kafićima i u web shopu.

U ponudi su tri različite linije proizvoda, a nas su na jučerašnjem eventu u Timberland shopu (City Center One) posebno oduševili sokovi linije Wellness shot.

Po čemu tu toliko posebni?

  • Dolaze u staklenkama, svi odreda su napravljeni hladnim prešanjem, pasterizirani sa 100% udjela voća i povrća, bez dodanih šećera, zaslađivača i umjetnih konzervansa.
  • Puni esencijalnim mineralima, vitaminima i antioksidansima ovi shooteri su fokusirani na svoju sposobnost da vidno utječu na zdravu dnevnu rutinu svake osobe.
  • Svaka od kombinacija zahvaljujući pomno odabranim sastojcima ima svoj specifičan, ali blagotvoran utjecaj na naš organizam pa se tako ovisno o kombinaciji mogu koristiti kao snažan stimulans.
  • Jačaju imunološki sustav, daju dodatnu energiju, potpomažu metaboličke procese,razbuđuju, pomažu probavnom traktu, olakšavaju mučnine i želučane probleme, kontroliraju protuupalne reakcije, pomažu održavanju vitalnosti, hidratiziraju, potpomažu procese detoksikacije i donose mnoge druge blagodati našem tijelu.

Izaberite svoju kombinaciju!

WELLNESS SHOT – DIGESTIVE
Sastojci: zelena jabuka, ananas , limun, đumbir, kajenski papar
Sadrži najbolju kombinaciju prirodnih sastojaka koji pomažu prevenciji i olakšavanju mučnine, putne mučnine i trudničkih mučnina.
Blagotvorne su za cijeli organizam te donose obilje energije.
Njegovi sastojci mogu pospješiti ubrzavanje rada metabolizma, zagrijavaju tijelo i potpomažu proces mršavljenja. Ananas, đumbir i limun spadaju u skupinu supernamirnica te su uz kajenski papar iznimno snažnog utjecaja na rad
probavnog sustava. Sadrži isključivo prirodno prisutne šećere. Ne sadrži umjetna bojila, konzervanse i pojačivače okusa.

WELLNESS SHOT – IMMUNITY
Sastojci: naranča, limun, đumbir, kurkuma, kajenski papar, crni papar
Svojim sastavom prirodno može djelovati kao snažna potpora imunološkom sustavu i djelovati protuupalno (kurkuma, đumbir).
Napravljen od sastojaka bogatih antioksidativnim sastojcima štiti od slobodnih radikala, pomaže održavanju vitalnosti, daje energiju i grije organizam.
Njegovi sastojci prirodno potpomažu procesima mršavljenja. Limun, đumbir i kurkuma spadaju u skupinu supernamirnica.

WELLNESS SHOT – PURE IRON
Sastojci: zelena jabuka, cikla, limun, aronija, cejlonski cimet
Napravljen od namirnica prirodno bogatih željezom može pospješiti borbu protiv anemije, daje energiju organizmu, potiče stanične funkcije. Sastojci su bogati antioksidansima i flavonoidima (aronija), antioksidativnim tvarima i karotenoidima
(cikla). Cejlonski cimet je odličan regulator šećera u krvi te
snažno djeluje protiv virusa, bakterija i gljivica, čisti krv i potiče cirkulaciju

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed