Nađite mjesta za svoje bicikle!

Sad kad smo svi kod kuće, a poslijepodneva oslobođena od jurnjave na dječje aktivnosti i drugih obaveza posvetite se uređenju svojeg podruma ili onoga što vam godinama služi kao svaštara. Kad jednom napravite reda, svaka će stvar naći svoje mjesto, a vi ćete stajati u preglednom i lijepom prostoru. Ikea nas je inspirirala svojim odličnim rješenjima kad je odlaganje u pitanju. Posebno imate li više bicikala koja ne vozite jer ne znate gdje ih pospremiti do iduće vožnje.

Jeste li spremni za skupljanje ideja?
Predstavljamo vam za početak najbolji izum današnjice koji treba vaš podrum, ali i hodnik ispred stana – BRANDUR kuka za bicikl. Cijena joj je (samo) 39,90 kuna i ona je dovoljna da na nju nakon vožnje objesite svoj bicikl. Montirati je možete na bilo koji slobodan zid, gdje bicikl neće smetati.

Za veće obitelji s dva i više vozača bicikla BRANDUR ima i šipku s 4 kuke u crnoj boji na koje možete objesiti četiri bicikla. Cijena joj je 149, 90 kuna.

Za vješanje viška stvari, kao što su stol i stolice koje vadite samo kad vam dođe veće društvo, služi kuka SKRÄLL (cijena: 14,90kn) koju možete rasporediti po zidu pazeći da svaki obješeni komad ima svoje mjesto.

Jednostavne, a opet posebne kuke na zalihi su u robnoj kući IKEA Zagreb, a kupiti ih možete tako da ih naručite i platite on line, a onda pokupite u Rugvici. Zapravo, detalji su na www.ikea.hr pa istražite sami.

Foto: Ikea

Trenutno nema komentara

Comments are closed