Za prijelaz između cipela i sandala birajte ljetne CCC čizme!

Bez obzira koji stil nosite, ljetne čizme su apsolutni hit i kombiniraju se uz sve. Naravno ne svaki model uz svaku haljinu, postoje pravila!

A njih su već usvojile gradske šminkerice kopirajući total look-ove poznatih ikona stila. Za sve vas koje razmišljate o novom paru DeeZee čizmica (koje pronađite u svim CCC shopovima) evo tri savjeta kako odabrati pravi model ove obuće!

  1. Uz lepršave ljetne haljine i za posebne prigode odaberite modele otvorenih prstiju i vrtoglave potpetice. Takav model mijenja štikle ili sandale, a laska i izgledu nogu. Što je niži dio koji zatvara petu to će listovi izgledati uži i noge duže.
  2. Volite li boho stil, kojeg najbolje naglašavaju raskošne haljine i široko remenje na noge obujte mekane čizmice niže potpetice. One će vašim stopalima pružiti ugodu sve dok ne obujete japanke ili poželite bose prošetati užarenim ulicama na moru.
  3. Za one kojima su uske traperice must have, a volite ih kombinirati uz uske topiće i predimenzionirane košulje ne zaboravite na važan detalj- dobre ‘kaubojske’ čizme i nešto nakita. Dobitna kombinacija za sve one koje vole i cijene ugodnost odijevanja.

CCC trgovine su trenutno zatvorene, ali to ne znači da ne možete napraviti svoju shopping listu. Jer kolekcija je stigla, i čeka vas na policama čim se trgovine otvore.

Trenutno nema komentara

Comments are closed