#ostanidoma i njeguj svoje ruke novim ZIAJA kremama!

Koji dio tijela je najviše stradao u ovo vrijeme izolacije? Ruke naravno! Njih stalno peremo, umačemo u dezinficijense, ali i ne štedimo dok radimo generalke i balansiramo između poslovnih i privatnih obaveza tijekom dana. Upravo zato, smo s velikim nestrpljenjem dočekali nove Ziaja kremice za ruke. Riječ je o tri specijalne kreme za ruke Tucuma, Ucuuba i Illipe maslac koje udovoljavaju specifičnim potrebama pojedinog tipa kože, intenzivno vlažeći, zaglađujući i omekšavajući kožu. Brzo se upijaju, ostavljaju ugodan miris, a u svojem sastavu imaju illipe maslac, ucuuba maslac, tucuma maslac, skvalan, inulin od cikorije, natrijev laktat i koenzim Q10.

Mi smo isprobali sve tri kremice i zaljubili se u njihovo djelovanje.

Odaberite i vi svoj favorit:

Ucuubu maslac hidratantna krema dubinski hrani kožu i rezultati su vidljivi već nakon nekoliko trenutaka od nanošenja na kožu. U naše suhe ruke se upila odmah, ne postavljajući mastan trag. Ono što nas je oduševilo je činjenica da nakon nekog vremena koža nije tražila još kreme. Baš naprtiv zaštiti ‘film’ se zadržao sve dok nismo oprali ruke, nakon čega smo ponovili postupak. Nakon samo dva nanošenja zanoktice su omekanile, a ruke su postale lijepe i meke. Ucuubu kreme za ruke u svojem sastavu imaju ucuuba maslac, 5% ureu i natrijev laktat koji zajedno djeluju na regeneraciju i hranjenje jako suhe kože.

ziaja-beauty-krema-za-ruke-modnialmanah-kozmetika

Illipe umirujuća krema za ruke lagana je ali vrlo djelotvorna krema za ruke u kojoj može uživati cijela obitelj. Sadrži illipe maslac, skvalan i inulin od cikorije koji djeluju na jačanje prirodne barijere kože, sprečava dehidraciju kože, omekšavajući i zaglađujući je. Brzo se upija i ostavlja ugodan miris, a već nakon prvog nanošenja pruža olakšanje nadraženoj koži.

ziaja-beauty-krema-za-ruke-modnialmanah-kozmetika

Tucuma maslac umirujuća krema za ruke
Dubinski hrani suhu i nadraženu kožu, a u svojem sastavu ima tucuma maslac, 3% ureu, natrijev laktat i koenzim Q10. Ova krema je odlična za zagrađivanje hrapave i suhe kože, a rezultati djelovanja vidljivi su već nakon prvog nanošenja. Brzo se upija i ostavlja ugodan miris.

ziaja-beauty-krema-za-ruke-modnialmanah-kozmetika

Upoznajte nove sastojke koji su u ovim kremicama!

Illipe maslac
dobiva se iz ploda drveta Shorea stenoptera koje raste na otoku Borneo uz obale rijeka i u močvarnim područjima. Lako se upija u kožu te brzo daje vidljive rezultate. Izvor je masnih kiselina koje imaju hidratantan i omekšavajući učinak. Illipe maslac štiti kožu od dehidracije stvarajući delikatan hidro-lipidni sloj na epidermi.

Ucuuba maslac
dobiva se iz ploda drveta Virola surinamensis koje raste u Amazonskoj prašumi. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima A i C. Glavno svojstvo ucuuba maslaca je učinkovita hidratizacija i regeneracija kože. Brzo se upija u kožu i ne ostavlja masni film na koži.

Tucuma maslac
dobiva se iz voća palme Astrocaryum vulgare koje raste u Amazonskoj prašumi. Bogato je esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima A i E. Predstavlja izvrsnu njegu za grubu kožu. Omekšava, hidratizira, zaglađuje i njeguje kožu.

Urea
sastojak koji intenzivno i trajno veže vodu, duboko hidratizira i sprječava prekomjerni gubitak vlage. Savršeno omekšava tvrdu i orožnjelu (keratiniziranu) epidermu.

Natrijev laktat
komponenta prirodnog hidratantnog faktora (NMF – Natural Moisturizing Factors). Veže i zadržava vodu u epidermi, štiteći je od prekomjernog gubitka vode. Djeluje keratoplastično – omekšava tvrdu i orožnjelu (keratiniziranu) epidermu. Zahvaljujući antibakterijskim svojstvima, pomaže u reduciranju akni.

Inulin od cikorije
štiti i pruža olakšanje nadraženoj koži. Polisaharid koji spada u biokemijsku kategoriju šećera (saharida). Dobiva se iz korijena cikorije ili kore jabuke. Ima odlike probiotika jer uravnotežuje bakterijsku floru. Učinkovito sprječava iritaciju. Potpuno je prirodna, biorazgradiva sirovina.

Skvalan
prozirno, stabilno ulje. Dobro se razmazuje i biokompatibilno je s lipidima u koži s kojima se stapa. Visokovrijedna uljna komponenta, jača zaštitnu barijeru kože, savršeno omekšava i učvršćuje epidermu.

Koenzim Q10
nalazi se u svim stanicama ljudskog tijela i neophodan je za stvaranje energije. Često ga se naziva „eliksir mladosti”, a omogućuje bržu razmjenu kisika u stanicama. Poznat je po svojim regenerativnim svojstvima, potiče pomlađivanje epiderme i obnavljanje strukturnih proteina kože. Vidno zaglađuje i smanjuje bore te jača kožu

Trenutno nema komentara

Comments are closed