Možda je danas taj dan, za sudbonosno ‘DA’?

Statistika je pokazala da se zaruke najčešće događaju na koncertima zvijezda, uz romantičnu večeru i najviše od svega na Valentinovo. Ukoliko želite dan zaljubljenih zapamtiti i kao dan kad ste svojoj vezi dali drugu dimenziju učinite to uz Zlatarnu Celje. Jer upravo s ovim potpisom je prstenje i nakit koji uz modnu ima i svevremensku dimenziju. Evo nekoliko zanimljivih prijedloga kako iskazati ljubav (curke proslijedite link svojim muškarcima).
Kraljevski šarm – Zaručnički prsten iz kolekcije Eden gotovo da nosi kraljevski potpis. Bijelo zlato i modri safir u jednom od najelegantnije dizajniranih prstenova Zlatarne Celje dokaz je vječne i nepokolebljive ljubavi. Uz kraljevski plavu, prsten iz kolekcije Eden dolazi i u kombinaciji s briljantom ili zelenim smaragdom.

Moderni zavodnik – Svakodnevno svjetlucanje briljanata, unikatan dizajn i moderna elegancija spojeni su u zaručnički prsten iz najnovije zaručničke kolekcije Zlatarne Celje. Namijenjen je ženama koje spajaju tradiciju i nove trendove, a osim kao zaručnički prsten može biti i poklon za posebne životne trenutke.

Jednostavna raskoš – Budućim mladencima Zlatarna Celje svake godine nudi velik izbor vjenčanog prstenja koje se izrađuje prema narudžbi, a pri tome se može personalizirati prema željama. Jedan od prijedloga ove sezone je klasični minimalizam koji je popularan bez obzira na trendove. Žuto zlato je ponovno u trendu nakon nekoliko godina, a za oni koji se odluče za prstenje iz kolekcije Pure preporuka je medeni mjesec u toplijim krajevima jer žuto zlato bolje izgleda na preplanuloj koži.

Prava ljubav – Prava ljubav se ponekad dugo traži i dugo čeka, zato je i prstenje iz kolekcije True Love iznimno romantično i odaje emocije osobe koja ga nosi. Crvena boja zlata na ženskom prstenu zrači toplinom i predanošću što ovoj kolekciji daje dodatnu ljubavnu notu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS