MOSCHINO TOY 2 (miriši kao) BUBBLE GUM

Kreiran pod kreativnim njuhom Jeremy Scotta, kreativnog direktora modne kuće Moschino i stručnosti tvrtke Euroitalia, TOY 2 je sada obojan u modernu i elegantnu ružičastu boju, posvećujući svoju dušu svim ženama koje su ovisne o ružičastom.

Zabavne, otvorene i razigrane note istražuju nijanse njezinog veličanstva ruže, pozivajući se na nježan miris ironične i ikonske žvakaće gume, po kojoj je miris i dobio ime.

Moschino Toy 2 Bubble Gum miris oslobađa nas od negativnih misli, obavija tijelo i stimulira um. Samo za ovisnike o ružičastom!

Izgled bočice:
Toy 2 Bubble Gum, novi miris za nju uokviren je u obliku ikonskog medvjedića. Prozirna staklena bočica i čep koji nude dodir savršene ružičaste elegancije od samog početka kombiniraju besprijekornu pažnju prema detaljima sa srebrnim akcentom za ultra moderan, očaravajući ton.

Moschino-Toy-2-Bubble-Gum-miris-parfem-beauty-modnialmanah

Kako miriši?
Moschino Toy 2 Bubble Gum pokazuje nam zabavnu stranu mirisa i dodaje pop vibracije ružičastoj priči. Miris koji se ističe. Kompozicija zapaljena živahnim notama žvakaće gume, slatke, začinjene i intenzivne. Kandirani citrusi dolaze zajedno sa sočnom breskvom i začinima, uranjajući u koktel elegantnih drvenastih nota i mošusa.

Što još morate znati?
Moschino Toy 2 Bubble Gum miris je pogodan za vegane. Ne sadrži bilo koje namjerno dodane životinjske proizvode ili prozvode izvedene od životinja kao što su mliječni proizvodi, jaja, pčelinji proizvodi ili životinjski enzimi. Oko 80% sirovih sastojaka koji se koriste u mirisu su biorazgradivi.

Cijene različitih pakiranja:
Edt 30ml 299,90kn
Edt 50ml 439,10kn

Trenutno nema komentara

Comments are closed