Novi printevi omiljenih Startasica

Ljubiteljice Borova, kalendarski početak proljeća uvijek dočekaju s puno pažnje, jer s prvim danima proljeća dolaze i novi printevi omiljenih im tenisica.

Koji će printevi obilježiti početak novog modnog desetljeća?

  • Leo ili Zebrica? Za one koje vole malo drugačiji animal print. Ovi su modeli izrađeni od prirodnih materijala i dolaze u brojevima od 36 do 42.
  • Raznježi se Startas modelom Moj prijatelj Willy koji je odlična uvertira za dugo toplo ljeto. Moj prijatelj Willy je izrađen u dječjoj i ženskoj varijanti u brojevima od 30 do 42.
  • Pokori ulice razlivenim bojama Hippija. Hippie dolazi u dječjoj i ženskoj varijanti u brojevima od 30 do 42. S ovim dizajnom podignite raspoloženje ali i svaku modnu kombinaciju.
  • U retro znaku stiže Unisex model Vinyl za sve zaljubljenike u prošla vremena. Startas Vinyl dolazi u brojevima od 41 do 47 i uistinu je najležerniji model koji će zasigurno postati hit proljeća!
  • Opskrbi se na vrijeme simbolom Novo normalnog doba! Startas Toaletni papir kreiran je od eco friendly materijala i dolazi u brojevima od 36 do 42.

Cijena?
Svim modelima Startasica cijena je 229,00 kn, dostupne su u Borovo prodavaonicama i na webshopu.

Na novu Startas kolekciju Borovo vam daruje 20% popusta koji možeš iskoristiti do 03.05.2021.

Trenutno nema komentara

Comments are closed