Tri timberland look-a koja će obožavati muškarci ove sezone

Na jučerašnjem modnom savjetovanju u Timberland-u (CCO west) stilistica i modna savjetnica Alma Premerl Zoko pokazala je koji su modni zakoni u kombiniranju Timberland looka ovog proljeća posebno za sve one muškarce koji na posao odlaze noseći casual look.

Prije nego li vidite kombinacije evo još nekoliko zanimljivosti koje trebate znati o Timberland odjeći. Napravljena je od organskog pamuka, koji traje puno dulje od pamuka ne proizvedenog u skladu s prirodom, u skali veličina u kojoj se pronalazi večina muškaraca. Uz to, veličine svakog odjevnog predmeta su stvarne, pa XL primjerice odgovara ugodno popunjenim muškarcima. Govorimo li o majicama i košuljama u ovoj veličini, one su dovoljno dugačke i široke kako bi se u njih sakrio trbuh u potpunosti. U ovoj sezoni dominiraju boje pa se prilikom kombiniranja možete poslužiti jednim odo ovih stilističkih rješenja.

TOPLO – HLADNO Ovo je odličan način da ovog proljeća odjenete Timberland boje međusobno ih kombinirajući u prekrasnu cjelinu. Želite li se pridržavati kontrasta toplo-hladno evo nekoliko načina kako to postići- smeđe hlače u kombinaciji s narančastim puloverom, bijelom košuljom i smeđim cipelama i remenom. Ili… plave hlače, svijetlo plava košulja i crveni pulover, plave tenisice i remen.

fashion-timberland-hrvatska-alma-premerl-zoko-stilistica-CCOwest-fashion

NIJANSIRANJE je izuzetno popularno ove sezone, a odnosi se na kombiniranje jedne boje u različitim nijansama. Što morate znati? Najtamnija boja neka bude na dijelu tijela kojeg želite ‘sakriti’, a nijansiranje onda krenite granati prema gore, dolje… Primjerice za muškarce koji imaju jače noge, a uska ramena odličan je izbor kombinacija tamno plavih hlača i svijetlo plave košulje koju će upotpuniti prugasti pulover i tenisice/cipele plave boje. Želite li optički izgledati više birajte bijeli potplat na svojim plavim cipelama.

fashion-timberland-hrvatska-alma-premerl-zoko-stilistica-CCOwest-fashion

U STILU 90-tih! Odijevanje po principu ‘kombiniram ono što sam danas čisto pronašao u ormaru’, a zapravo je riječ o kombinaciji koja je pomno osmišljena i odjevena namjerno. Dobar primjer bi bile traperice, košulja i duksica u kontrastu, tenisice u neonskim bojama, modni detalji – torba, kapa…Ovakav look je moderan za mlađe muškarce koji prate modne trendove i skidaju look-ove Influensera.

fashion-timberland-hrvatska-alma-premerl-zoko-stilistica-CCOwest-fashion
Trenutno nema komentara

Comments are closed