Modni savjeti za trudnice – evo koji broj i kroj nositi!

Ulazak u najizazovnijih 9 mjeseci svog života, period kad u vašem tijelu raste novi život, za mnoge može biti izazov. Tijelo se mijenja iz dana u dan, većina odjeće postaje pretijesna ili neudobna jer ste u ovom osjetljivom periodu života shvatili i to da tkanina mora biti prirodna kako bi bila ugodna. Zato ne čudi kako veliki broj modnih brendova u svojim kolekcijama predstavlja i capsule kolekciju za trudnice stavljajući tako u fokus komade koji pomažu trudnicama da i tijekom trudnoće ostanu u modnom okviru.

Jedan od takvih brendova je i C&A koji je godinama sinonim za kvalitetu i prihvatljiv dizajn, ali i funkcionalna rješenja kad je odijevanje u pitanju. Ovog proljeća kolekcija za trudnice napravljena je od ekološki prihvatljivih tkanina – većinom kolekcije dominira organski proizveden pamuk kojem je dodan elastin kako bi svaki komad pratio rast trbuščića. Dizajn prati globalne modne trendove, a ono što posebno oduševljava je činjenica da su bazni odjevni predmeti zadržali onu C&A funkcionalnost. Gotovo da nema urbane trudnice koja trudnoću nije provela u C&A trudničkim trapericama, da svoj ormar nije napunila pamučnim majicama koje su poslužile i u periodu dojenja, da nije kupila spavaćice i rublje za prve dane nakon poroda.

Koje modne savjete trebate u trudnoći?
Kupujete li trudničku odjeću neka broj odgovara vašoj veličini koju ste nosile prije poroda jer svi krojevi za trudnice su prilagođene rastu trbuha. Dobro promotrite etikete- birajte pamučne komade kako ne biste potaknule neugodno znojenje (ionako će vam hormoni divljati). Kad kupujete odjeću, birajte boje – dajte si oduška u stvaranju veselih ootfita.

U aktualnoj C&A kolekciji nas su posebno oduševila tri modela koja mogu biti baza svakog total looka.

Prvo su trudničke traperice s visokim udjelom elastina koje prate siluetu omogućavajući da donji dio tijela bude trendy i šik. Nogavice su nešto kraće, pa se lijepo kombinira uz ravnu obuću, ali i manju potpeticu, a dio za trbuščić je krojen tako da se ovakve traperice komotno mogu odjenuti s klasičnom pamučnom majicom.

Obična pamučna trudnička majica dolazi u trendy dizajnu koji optički prekriva volumen trbuha, ali i omogućava svakoj trudnici da se odijeva jednostavno ali i ne i klasično. Ovaj model majice žene vole i nakon poroda, jer razlika između ove dvije ne boje prekriva koji kilogram više koji je ostao nakon poroda.

I na kraju, ovo je jakna koja nas je oduševila. Tijekom trudnoće odlično prati rast trbuha, a kad se beba rodi, unutarnji dio jakne se pretvara u ‘klokanicu’ u kojoj možete nositi vašu bebu. Prednji dio jakne ima i zaštitni dio koji možete staviti bebi na glavu ako zapuše vjetar ili počne padati kiša.

Trenutno nema komentara

Comments are closed