Sve samo ne obična torba!

U moru trendova kojima nas doslovno bombardira modna industrija, svako malo se pojavi ‘modni bljesak’ koji se svidi većini trendseterica. Jedan od takvih primjera je sve samo ne obična torba koja će obilježiti ovu modnu sezonu. Može biti različitog oblika, nosiva u ruci ili prebačena preko ramena, velika ili mala… Na vama je da odaberete model i dizajn, uz pretpostavku da se držite osnovnog trenda – na torbi mora dominirati neobično kombiniranje boja, odnosno dizajn u skladu s patchworkom. Dakle, jednostavno rečeno, nose se šarene torbe koje se mogu slagati i s jednobojnim i sa šarenim komadima!

Evo koje modne savjete trebate želite li nositi neobične torbe!

  • Šareno je hit, ali kad se zagledate u simpatično šarenilo koje je pred vama sigurni smo da ćete vidjeti nekoliko dominantnih boja. Može to biti ne boja – crna ili bijela, ali i još neke boje. Upravo te koje vidite su boje koje su vas privukle, ali koje će vas potaknuti da ih nosite i kroz odjeću. To je smjernica odabira šarenila na torbi, što znači da i ako nosite šarenu torbu i šarenu odjeću sve će biti dobro iskombinirano.
  • Nosite li šarenu torbu, pustite da ona dominira total lookom, te je uskladite s jednobojnom obućom i ostalim modnim detaljima kao što je remenje, sunčane naočale…
  • Koji model torbe volite? Nosite li model prebačen preko boka, obratite pažnju na metalne detalje na torbama. Oni se uvijek moraju spojiti s nakitom kojeg nosite (zlato + zlatne kopče, lanac na torbi…)
  • Nosite li torbu u rukama pazite na to da su ruke njegovane, nokti uredni i naravno lakirani u boje torbe koju nosite na kratkoj ručki.
  • Može li se ovakva torba kombinirati i u svečanim prigodama? Da ako je riječ o dnevnim svečanostima na koje ćete odjenuti lepršave proljetne haljine, dnevne sandale te vrijeme provesti na nekim poluotvorenim mjestima. Podrazumijeva li vaš večernji izlazak strogi dress code, minimalizam i nošenje ne boja, ovakvu torbu zamijenite ozbiljnijim i jednostavnijim modelom.
Trenutno nema komentara

Comments are closed